Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online
GOOGLE REJSER VIA LINKS
Links har afgørende betydning for dine placeringer!

LINKBUILDING - CSS

1. pladsen på Google har i gennemsnit 225 links


Google rejser igennem internettet ved hjælp af links. Uden links ville Google ikke kunne finde rundt. Hjemmesider og webshops linker til hinanden, og grundreglen inden for SEO har altid været, at jo flere gode links du får, jo bedre placeringer får du på Google. Men er det virkelig rigtig? Har links virkelig så stor betydning?links

Vi har  lavet en analyse af vores SEO data. Vi har mere end 1,2 millioner rækker data til rådighed for danske Google resultater. Data som vi igen gerne vil dele med dig.

Du skal have links, hvis du vil være nummer 1

Vores undersøgelse viser klart, at det er nødvendigt med indgående links, hvis du vil være nummer 1 på Google.

Det er flere gange nævnt af Google selv, samt af de fleste i branchen, at links er en afgørende faktor for at have gode placeringer på Google. 

Dog er der stadig nogle som mener, at det ikke er nødvendigt med linkbuilding. Du kan selv drage din egen konklusion ud fra vores data nedenfor.

Vi har data til rådighed for 1,2 millioner søgeord på Google.dk, og af alle dem som ligger i toppen, er det klart at se på analysen, at de har mange indgående links.
Med links skal forstås, at de kommer fra et andet domæne, det er altså refering domains vi tæller i denne sammenhæng. Altså andre sider som linker til URLen hvor søgeordet er placeret.

Hvis du er itvivl om hvad et link eller linkbuilding er, kan du følge dette link og læse mere om linkbuilding.

 

Indgående links kontra placeringer på Google.dk

 

links

Den vandrette linje er placeringer på Google, fra 1. pladsen til en 30. plads. Den lodrette linje er antallet af indgående links fra andre domæner.

OBS. Data vi ikke har med i linkanalysen:
Vi har valgt at fjerne alle domæner som har mere end 5.000 indgående links, for ikke at have meget store sites, som f.eks. Gmail.com, DR.dk osv., da det giver et mere retvisende billede over for den almindelige website ejer. Vi har yderligere fjernet alle data, som har en CPC (klikpris) på under 10 øre, da det er ord som har meget lav konkurrence på Google.

 

 

Skal du bare have mange links?


Nej det skal du ikke. Kvaliteten af links samt den måde de bliver udfærdiget på har enormt meget at sige. Dette har vi dog ingen undersøgelse på endnu, derfor trækker vi her på vores erfaring, som går mere end 10 år tilbage.

Facts om links:

 • Links skal komme fra et andet domæne end dit eget
 • Flere links fra samme domæne giver ikke umiddelbart mere værdi
 • At bytte links får du ikke meget ud af
 • Et link fra en relevant side, har større effekt end et fra en ikke relevant side
 • Et link fra et stort site, som f.eks. DR.dk, har meget større værdi end et link fra et lille website
 • Links fra samme IP giver ingen værdi

Tjek dine indgående links

Du kan altid selv kontrollere hvor mange indgående links du har. Fx er ahrefs.com en god tjeneste, hvor du kan se, hvem der linker til dig, hvor stor værdi dine indgående links har og du kan se den artikel eller side, hvor de linker fra. Det er et godt værktøj til at holde din linkbuilding opdateret.

 

Hvor kan du købe links?


Der findes flere tjeneste hvor du kan købe links. Først og fremmest skal jeg gøre dig opmærksom på, at man i følge Googles retningslinjer ikke må købe links. Men når det så er sagt, så er det noget alle gør, og derfor er de fleste også tvunget til at gøre det, for at følge med konkurrenterne.

Vi bruger 4 metoder til linkbuilding hos River Online, alt afhængig af kundens budget. Dem kan du læse om her.

De to primære metoder vi oftest bruger er:

1. Bestil artikler hos bloggere


Weablog er en af de platforme, hvor vi selv køber rigtig mange links til vores kunder. Det er en platform, hvor du nemt kan bestille et indlæg hos en blogger med det link og tekst du måtte ønske. 

Du kan finde bloggere fra hele Danmark samt Tyskland og Holland.

Du kan finde bloggere som skriver om alle mulige forskellige emner.

Priserne varierer fra 500 kroner til mange tusinde kroner pr. stk.

Jo mere du betaler, jo bedre link får du oftest, da bloggerne i det dyre segment i de fleste tilfælde har mange følgere og mange læsere. De kan derfor give dig større brandværdi.

Det er meget nemt at bruge Weablog.com. Du opretter en bruger og logger ind, indsætter penge på din konto og køber links. De fleste links bliver leveret indenfor få dage. Det er nemt!

Nogle af de artikler vi har fået publiceret, kan du se her:

www.sol.dk
Madenimitliv.dk
Dortebak.dk

Til de professionelle kan vi fortælle, at der findes filtre, hvor du kan sortere på Subnets, IP adresser mm., som gør det nemt at holde styr på, at du får de rigtige links. Yderligere kan du sortere links fra du har brugt før, eller bloggere som har afvist dig. 

Er du freelancer eller bureau? Så kan du oprette flere websites, og på den måde holde 100 % styr på dine kunder. Prøv Weablog her

 

2. Blognetværk er billig og effektivt


Blognetværk er meget udskældt i branchen, og der er uenighed blandt SEO folk, om man skal bruge det eller ej. Man kan dog ikke komme udenom, at mange bruger dem. Mest fordi det er en billig måde at få indgående links til sin hjemmeside. Men ja, hvis man har et større budget, vil vi altid anbefale de dyre og stærkere links.

Hvad er et blognetværk?
Et blognetværk er som regel altid ejet af en eller flere aktører, med det direkte formål at bygge links til websites fra netværket. Nogle er nemme at gennemskue og andre kan være svære at gennemskue.

Et blognetværk er stadig effektivt og den billigste metode at bygge links på. Derfor bruger rigtig mange denne type links, fordi man kan få mange og gode links for forholdsvis få penge. 

Vi har lavet et godt tilbud, hvor du kan teste det.

Linkpakke 10 Du får:

Gratis Rank Tracker
10 links til ét domæne
DR blandes mellem 0 til 20
Fordelt over 30 dage
Ét link i hver artikel
Inklusiv tekster
Unikke IPer
3.495 KR
Bestil nu
Linkpakke 25 Du får:

Gratis Rank Tracker
25 links til ét domæne
DR blandes mellem 0 til 40
Fordelt over 60 dage
Ét link i hver artikel
Inklusiv tekster
Unikke IPer
6.995 KR
Bestil nu
Linkpakke PRO Du får:

Gratis Rank Tracker
10 links til ét domæne
Min. DR 20 til DR 40
Fordelt over 30 dage
Ét link i hver artikel
Inklusiv tekster
Unikke IPer
6.995 KR
Bestil nu
 

 

Vil du have hjælp til SEO, linkbuilding eller andre online marketing discipliner?

Når du udfylder nedenstående formular, går vores robot i gang med at analysere alt dit SEO, indgående links, titler, tekster og meget mere. Vi analyserer også gerne din Google Ads konto samt din Facebook marketing. Udfyld formularen og få en uforpligtende analyse og et tilbud fra os.

 

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

               FMP Badge whitesmall    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987