Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Vores kunder vækster i gennemsnit 240%

 

For mange virksomheder har april måned været særdeles hård. Sådan er historien dog langtfra på en række af vores kunder. Vi har taget pulsen på en række kunder som har Google Ads, SEO og SoMe annoncering hos os.

Vilde resultater – også midt i krisen

Langt de fleste af vores kunder har oplevet gode resultater under krisen. Faktisk er der endda nogle af vores kunder som ligefrem har oplevet et kæmpe fremryk netop pga. krisen. Ligeledes har en række af vores kunder lagt en ekstra indsats hos os i krisen, hvilket har resulteret i endnu bedre resultater end forventet. Her er et lille uddrag af resultaterne på vores kunder, som både på godt og ondt har været i særlig fokus henover april måned, sammenlignet med sidste år:

Vækst Maj måned 2020 1

Vækst Maj måned 2020 2

Vækst Maj måned 2020 3

For enkelte af vores kunder har der været en negativ vækst i forhold til sidste år. Det kan der være en helt særlig forklaring på som er unik fra kunde til kunde. Nogle er i en branche som er ekstra hårdt ramt pga. krisen, samt er der enkelte forretninger på listen hvor vi først starter samarbejdet fra maj måned.

I mediernes søgelys

Når tallene er grønne, så kan det også mærkes hos vores kunder. Vi har haft fornøjelsen af at observere, at flere af vores kunder for nyligt har været i avisen på baggrund af den kæmpe succes, som vi har hjulpet til med:

happy horse opslag

zinkbakken opslag

Drømmer du også om at vækste 240% eller mere?

Med vores gratis 360 analyse får du det fulde billede på, hvad der skal til for at du opnår dine drømme med din webshop. Analysen er gratis, uforpligtende og du kan tilmed få den gennemgået hos en af vores mange dygtige specialister. Udfyld formularen i bunden, så påbegynder vi analysen med det samme.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                 Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987