Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

AdWords i Danmark

Skal du have dine danske kunders opmærksomhed med Adwords i Danmark, så er AdWords helt sikkert noget for dig. RiverOnline er certificeret Google bureau, hvor vi har massere erfaring med at lave kampagner tilpasset dine kunder i Danmark. Med AdWords får du en unik mulighed for at tilpasse en kampagne med dit budget og målgruppe. Vi hjælper dig med hele processen og holder øje med, at kampagnen virker som, den skal. Vi tilrettelægger dit budskab, så dine kunder besøger dig fremfor konkurrenternes.

De bedste AdWords konsulenter i Danmark

Hos RiverOnline har vi Danmarks bedste AdWords konsulenter. De har alle arbejdet med AdWords i flere år både hos Google og for flere store danske virksomheder. Med kampagner styret af os, får du derfor professional løsninger i verdensklasse. Vi tilrettelægger dine kampagner specifikt til din målgruppe i Danmark, både regionalt og nationalt. Sammen med dig finder vores konsulenter den formel, der giver dig størst mulig fortjeneste i Danmark.

Lavere klikpris og større avance

Når vi styre dine AdWords kampagner rigtigt, får du lavere klikpris, fordi vi kender alle optimeringsmulighederne i Google AdWords. Derudover benytter vi tekniker, som ikke mange har kendskab til. Alt dette vil give dig højere placeringer og få en større avance. Det skal kunne betale sig for dig, at vi styre dine kampagner, derfor har vi konstant fokus på din ROI (Return of Investment).

Månedlige statusrapporter sikrer dig gode kampagner

Når du vælger RiverOnline til at styre dine AdWords kampagner i Danmark, så får du målbare resultater. Vi konverteringssporer altid, således du kan se, hvilke søgeord, annoncer mm. der giver mere salg for dig. Derudover får du hver måned en grundig rapport indeholdende den foregående måneds tal og konverteringer. Vi ved godt, at ikke alle er tal- og statistiknørder, som vi er. Derfor ringer vi også til dig, hvor vi sammen gennemgår rapportens informationer om trafik, klikpriser og rentabilitet. På den måde kan du stille spørgsmål til os, og vi kan høre dig om, hvorvidt der er ting, som har ændret sig hos dig den foregående måned. På den måde sikrer vi os, at dine kampagner er, som du ønsker dem, samtidig med, at de giver dig størst afkast. Du kan selvfølgelig også få ændret dine kampagner løbende, hvis du skulle have behov for det.

Vil du gerne høre med om, hvad vi kan gøre for dig med Google AdWords i Danmark, så kontakt os allerede i dag.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer