Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

AdWords i USA

Hos RiverOnline hjælper vi dig med AdWords I USA. Det amerikanske marked er enormt, og mulighederne er næsten uendelige, derfor er konkurrencen også rigtig hård. Når der er så mange mennesker i et land som USA, så er der mange muligheder for at få de gode kunder med korrekt opsatte AdWords kampagner. På den anden side er der også mange fare ved AdWords i USA, hvis ikke din kampagne er opsat med de rigtige søgeord fra begyndelsen. Du kan med et enkelt søgeord nemt få en masse kliks på din annonce netop, fordi der er så mange mennesker i landet. Det betyder også, at du kan få mange irrelevante besøg, der ikke fører til konverteringer. Dette kan hurtigt blive rigtig dyrt for dig. Derfor er det en god idé at få vores specialister til at oprette og optimere dine AdWords USA. På den måde får du gode annoncer allerede fra starten, hvor vi tager højde for dit budget.

Vi sikrer, at dine Amerikanske Adwords kampagner giver overskud

Når vi optimerer dine AdWords kampagner i USA, så holder vi altid øje med, at det er en overskudsforretning for dig. Vi planlægger nøje alle kampagner og annoncer ud fra vores omfattende søgeordsanalyse, således dine kampagner kommer godt fra start. Derudover holder vores dygtige AdWords specialister konstant øje med dine annoncer og optimerer løbende, hvis der er behov for dette.

Nationalt eller regionalt AdWords annoncering?

Fordi USA er så stort, giver det oftest mening for de fleste kunder at fokusere på enkelte stater, byer eller områder. Dette gør, at du ikke mister overblikket, og at du kan følge med, når du oplever amerikansk succes i din virksomhed. Det betyder ikke, at vi ikke kan lave AdWords kampagner målrettet hele landet, dette gør vi gerne, hvis dette giver mest mening for dig og dit produkt. Er du usikker på hvilken strategi der er mest hensigtsmæssig for dig? Vi rådgiver dig gerne ud fra vores erfaring og dine nøgletal som vi analysere os frem til.

Ring til os, og hør mere om Amerikansk AdWords

Er du blevet nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig med at få flere kunder i USA? Ring til os, og book et møde. Inden mødet ser vi på dine muligheder og laver en gratis analyse til dig, således har vi de bedste forudsætninger for et godt møde. Vi har stor erfaring med AdWords både herhjemme, og i USA, derfor er vi den optimale samarbejdspartner for dig, der ønsker amerikanske kunder.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer