Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online
SEO TEKST ANALYSE
ER EN KORT SEO TEKST, LIGE SÅ GOD SOM EN LANG?

BIG data analyse af SEO tekster

Vi skal lidt tid tilbage, for at forstå hvorfor vi har lavet denne analyse af SEO tekster. Den 10. januar 2019 publicerede vi en artikel om, at SEO tekster i gennemsnit indeholdt 458 ord, når de lå i top 3 på Google. Den artikel fik rigtig mange kommentarer på vores Facebook opslag, rigtig mange positive kommentarer, samt mange gode forslag til hvordan analysen kunne blive endnu bedre. Specielt et forslag var godt.

Tanken med artiklen var, lige som denne, at få en debat om SEO tekster. Vi ved, som alle andre, at man ikke kan definere en længde på en god SEO tekst, bare ved at sige, at den skal være 500, 800 eller 2000 ord. Det kommer nemlig an på mange faktorer i forhold til, hvor du ender med at være placeret på Google.

Når vi hos River Online beregner længden af en SEO tekst, så gør vi det fordi vi skal starte et sted, når vi laver SEO for kunder. Tekster er ikke det eneste der har betydning for dine placeringer, men det er altid her arbejdet starter, og de fleste kunder formoder altid, at en tekst skal være X antal ord, og at vi kan give et definitivt svar med det samme.

Men det er ikke tilfældet. Længden på en SEO tekst skal udregnes.

 

Ny udvidet SEO tekstanalyse


Nu kommer vi til den del, som mange af jer har spurgt til. Nemlig at kigge på længden af teksten ud fra konkurrencen på det enkelte ord.

Vores udvidet SEO tekstanalyse overrasker os faktisk. Ja, jeg må sige det lige ud - den overrasker os meget. 

Efter at have kørt de 1.200.000 (stamdata)resultater igennem vores værktøjer, kunne vi se, at det kun er de tekster der indeholder søgeord med en klikpris på over 32 kroner, som har over 800 ord, når de ligger i top på Google.

Den nye metode vi har brugt til at komme længden af SEO tekster nærmere er, at vi parret de organiske søgeord med Google CPC (Klikpris på Google Ads).

Analyse nr. 1

Den første analyse vi har lavet er baseret på alle søgeord, som koster fra 0 kr. til og med 1,3 kroner pr. klik.

Grafens horisontale linje viser placeringer fra 1 til 30 på Google.  Den vertikale linje viser den gennemsnitlige længde på tekster på websites.

 

Analyse nr. 2

Nummer 2 er fra 1,31 kr. til og med 6,5 kroner pr. klikpris.

Analyse nr. 3

Den trejde analyse er fra 6,51 kr til 32,5 kr.

Analyse nr. 4

Den sidste analyse viser søgeord med en ekstra høj konkurrence, det er nemlig alle søgeord som koster over 32,5 kroner pr klik.

Skal du bruge "tekstlængde" i dit SEO arbejde?

Ja selvfølgelig skal du arbejde med tekstlængder, men de skal død og pine ikke altid være over 500 eller 1000 ord. De skal passe til konkurrencen på de søgeord, du bruger i dine tekster. Og som vi kan se i graferne ovenfor, så stiger længden på tekster, jo mere konkurrence der er på søgeordet.

Der er ingen grund til at skrive for lange tekster, det koster bare en masse ekstra penge eller tid.

 

Vores fremgangsmåde for SEO tekster


1. Søgeordsanalyse

Start med at få lavet en god søgeordsanalyse, den danner grundlag for dine tekster og alle dine søgeord. Den viser bl.a. hvilke sider du skal have optimeret, og hvor meget krudt der skal bruges på de enkelte sider. Den er kort sagt alfa omega for at få det mest optimale ud af dine tekster.

Vi tilbyder søgeordsanalyser til ekstra skarpe priser, fordi vi ved, at det er altafgørende for at få gode SEO tekster, og et godt samarbejde med kunden.

En søgeordsanlayse er normal dyr fordi den kræver rigtig mange timer, og derfor ser man også ofte, at de fleste negligere den.

Vi har udviklet et værktøj, som gør denne proces meget lettere. Den gennemgår for det første automatisk sitet, og finder selv en del søgeord. Den kommer automatisk med forslag til nye søgeord, ud fra hvad dine konkurrenter har af søgeord. Og så gør den de komplicerede ting simple, så vi kan skubbe opgaven ud til medarbejdere som ikke laver andet end søgeordsanalyser. Derfor kan vi tilbyde  de bedste søgeordsanalyser til rigtig gode priser.

Vil du have et godt overblik over dine søgeord?

Vil du have et godt overblik over hele dit website med alle søgeord, og derefter have priser på tekster? 

Bestil en søgeordsanlayse her.

 

2. Vi regner den rigtige længde ud

Når vi har fået lavet en søgeordsanalyse, kan vi ud fra søgeordene som skal være på siden, udregne længden på din tekst. Det er ikke ensbetydende med, at du vil ligge højt placeret på den, fordi der er så mange andre faktorer der spiller ind, men med den rette længde, bliver arbejdet meget lettere.

Vores system regner den selv ud. Man kan kalde det AI, programmtic løsninger, machine learning eller andre smarte ord. Men kort fortalt så virker det ret godt, når en maskine regner en længde ud efter en bestemt algoritme. Hos River Online har vi lavet vores egne algoritmer, som udregner tekstlængden på basis af de søgeord der skal indgå i teksten samt andre hemmelige faktorer.

Der er flere fordele i at "regne" længden ud på en SEO tekst. Skal du bruge 100 eller måske 2000 tekster, så kan det blive ret dyrt, hvis du laver alle dine tekster på 500 ord.

For hvad nu hvis halvdelen af dine tekster kun skulle være 200 ord, og kun 10 % skulle være over 800 ord. Så ville gennemsnittet måske kun være 250 ord, og dermed ville du have betalt dobbelt så meget for dine tekster som nødvendigt. 

Vil du have et tilbud på en DEMO tekst fra os?

Hvis du allerede har de søgeord, du ønsker at være godt placeret på.

bestil SEO tekster her.

 

Data giver adgang til viden - Få din viden opdateret gratis


Vi ved alle sammen, at data giver viden. Når du bestiller et tilbud hos os, får du gratis en gennemgang af dit website. Hvor mange indgående links hver enkel side har, hvor lange dine tekster er, hvor mange gange dine søgeord indgår i dine tekster, samt meget meget mere.

Den analyse får du gratis sammen med et tilbud fra os, ved at udfylde nedenstående formular.

Udfyld formularen og få et tilbud og en analyse

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                    FMP Badge whitesmall

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987