Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online
job php

Elsker du PHP og super fede projekter?

Så er jobbet som intern PHP udvikler måske noget for dig.

Først og fremmest, arbejder vi ikke med kundeprojekter, så vil du væk fra kunder, så skal du være vågen nu. Jobbet består i at kode systemer som ikke findes (endnu), der er ingen copycat fra andre, alt skal udvikles og tænkes fra bunden. Vi arbejder på hemmelige projekter i månedsvis, og udvikler eksisterende systemer til at være de absolut bedste på markedet.

Automation er kilen i vores udviklingsafdeling. De projekter som vi arbejder på, har til formål at revolutionere branchen, så det bliver lettere, billigere og smartere for alle som bruger SEO, AdWords og Facebook annoncering. Vi har allerede i dag et utal af systemer, og vi vil gerne have dig med på holdet, så vi kan bygge mange flere.

Om du er senior eller junior PHPér, betyder intet for os. Vi stiller derimod krav til dit drive, og at du er en rigtig NØRD. Du skal elske at kode projekter, som ikke bare er just another website.

Du skal have arbejdet med

  • PHP
  • MySQL
  • Javascript

Og må meget gerne have kendskab til

  • Rest
  • jQuery og ChartJS mm.
  • NodeJS
  • Ubuntu/Debian

Jo mere du kan - og jo mere du vil lære - jo vildere er vi med dig.

Vi er ikke kede af at blive længe på kontoret, og snuppe en pizza eller hvad vi lige har lyst til, for at få launchet nye systemer og se effekten (nogle af os spiser salat og drikker kildevand med blid brus, men det er helt op til dig). Du kommer til at arbejde sammen med et udviklerteam på 5, og ideer og nytænkning er altid velkommen.

Arbejdspladsen er i Kolding på første sal i Banegårdsbygningen, så kommer du med tog eller bus, får du det meget nemt. I Kolding kommer du til at sidde med 4 andre udviklere, på jeres eget kontor, vi er i alt 17 på kontoret i Kolding.

Hvis du tænker ”det lyder fedt” så send os en mail med en kort præsentation af dig selv, hvad du kan. Vi ved, at du ikke er den fødte designer, så du behøver ikke at bruge tid på design - det er koden der tæller. 

Send mailen og/eller ansøgningen til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og har du spørgsmål, ring til os på 80 600 400, spørg efter vores HR chef Anne Egsgaard eller CTO Rasmus Hurup Hansen.

Vi glæder os til at møde dig


Læs meget mere om, hvorfor vi har Danmarks bedste arbejdsplads

Referencer

                                                                  

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987