job php

FÅ EN GRATIS ANALYSE

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

Elsker du PHP, cola og pizza?

Jobbet består i at kode systemer som ikke findes (endnu), der er ingen copycat fra andre, alt skal udvikles og tænkes fra bunden. Vi arbejder på hemmelige projekter i månedsvis, og udvikler eksisterende systemer til at være de absolut bedste på markedet.

Automation er kilen i vores udviklingsafdeling. De projekter som vi arbejder på, har til formål at revolutionere branchen, så det bliver lettere, billigere og smartere for alle som bruger SEO, AdWords og Facebook annoncering. Vi har allerede i dag et utal af systemer, og vi vil gerne have dig med på holdet, så vi kan bygge mange flere.

Om du er senior eller junior PHPér, betyder intet for os. Vi stiller derimod krav til dit drive, og at du er en rigtig NØRD. Du skal elske at kode projekter, som ikke bare er just another website til en tilfældig kunde!

Du skal have arbejdet med

  • MySQL
  • PHP

Og må meget gerne have kendskab til

  • Rest
  • Javascript (jQuery, ChartJS mm.)
  • NodeJS
  • Ubuntu/Debian

Jo mere du kan - og jo mere du vil lære - jo vildere er vi med dig.

Vi bliver ofte længe på kontoret, og snupper en pizza eller dürum skyllet ned med rigelige mængder cola, for at få launchet nye systemer og se effekten (nogle af os spiser salat og drikker kildevand med blid brus, men det er helt op til dig). Du kommer til at arbejde sammen med et udviklerteam på 4, og ideer og nytænkning er altid velkommen.

Arbejdspladsen kan være på første sal i Banegårdsbygningen i Kolding, så kommer du med tog eller bus, får du det meget nemt. I Kolding kommer du til at sidde med to andre udviklere, på jeres eget kontor, vi er i alt 15 på Kolding kontoret.
Hvis du bor på Sjælland kan vi tilbyde arbejdsplads centralt i Roskilde, tæt på banegården. Vores Roskilde kontor er nyt, du får derfor medansvar for opbygningen af kontoret sammen med to kollegaer, en udvikler, og en SEO specialist.

Hvis du tænker ”det lyder fedt” så send os en mail med en kort præsentation af dig selv, hvad du kan, og hvor du vil hen. Vi ved, at du ikke er den fødte designer, så du behøver ikke at bruge tid på design - det er koden der tæller. 

Send mailen og/eller ansøgningen til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og har du spørgsmål, ring til os på 80 600 400, spørg efter vores CVO Jesper Riber eller CTO Rasmus Hurup Hansen.

Vi har cola og chips klar til jobsamtalen, og det bliver hyggeligt!


May the force be with you! 


 


Og hvem siger, at mænd ikke kan multitaske!

Læs meget mere om, hvorfor vi har Danmarks bedste arbejdsplads

RiverOnline-ALLE23

FØLG OS PÅ FACEBOOK

HER HOLDER VI TIL?

Kolding C | Aalborg SV | København K | Nykøbing Sjælland

                    

Copyright © 2017 River Online ApS - CVR 36489987 -