Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Pay per Click


Pay Per Click eller PPC marketing betyder, at du kun betaler, hver gang en person klikker på din AdWords annonce. Til gengæld får annoncen personen ind på dit websted. Med andre ord; er det en måde, hvorpå du køber besøgende til din side. Med Pay Per Click er det vigtigt hele tiden at holde øje med sin ROI (Return Of Investment) for, at få din investering mange gange hjem igen. Når kampagnen er opsat optimalt, skulle din indkomst i form af øget salg være større end det, du betaler for dine annoncer. Når vi hjælper dig med PPC annoncering på søgemaskiner som Google, Bing eller Yahoo, så sørger vi for at få det største mulige afkast til dig.


PPC giver afkast


Der er ingen tvivl om, at betalt trafik kan give positivt afkast, hvis den er opsat optimalt. Hos River Online har vi gennem mange år arbejdet med PPC annoncering på søgemaskiner og har hjulpet utallige kunder med, at få deres investering, mange gange hjem igen. Det vigtigste ved online annoncering er, at alt spores og trackes konstant. Man optimerer hele tiden på kampagner, annoncer og søgeord. Vi har den nødvendige ekspertise til at sikre dig, at du får mest muligt ud af din online annoncering.


 Lad os hjælpe dig med at tjene penge med pay pr klik. Udfyld formularen eller ring på 80 600 400.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

               FMP Badge whitesmall    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987