Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Instagram annoncering

Hos River Online hjælper vi dig med din Instagram annoncering. Vi hjælper dig med at skabe Instagram annoncer, der giver dig flere besøgene og flere konverteringer.

Instagram er et meget populært socialt medie. Instagram er perfekt til branding og storytelling, da der hovedsageligt bruges billeder, videoer og stories. Mediet fungerer, ved at brugerne deler billeder, små videoer og stories, som andre brugere kan ”like” - ofte ud fra de kendte #hashtags. Brugerne er ofte unge under 29, men der er dog også et væsentligt antal brugere over 30 år, hvilket gør Instagram til et medie, der ikke skal overses, når du skal markedsføre dine produkter online. Instagram er særdeles velegnet til forbrugsprodukter som beautyprodukter, dyretilbehør, rejser, børnetøj, interiør, mad, services, sport og meget andet. Fælles for disse produkttyper er, at det her er forholdsvist nemt at dele smukke billeder og videoer, som mange brugere kan ”like”. På den måde kan virksomheder som din nemt dele historier og budskaber på en kreativ måde, der aktivt engagerer en stor gruppe fremtidige kunder.

Vi giver dig flere konverteringer fra Instagram

Der er kun to steder på Instagram, hvor du kan indsætte et ”call to action”, hvilket betyder, at du kun her direkte kan lede nye kunder direkte ind i din shop. Disse steder er i headeren på din profil og via Instagram reklame. Da mange brugere ikke kommer direkte ind på din profil, med mindre du har rigtig mange følgere og gør virkelig meget ud af dit content, så er den bedste mulighed annoncering. Vores Instagram konsulenter er dygtige og kvalificerede til at give dig flere kunder og besøgene på din hjemmeside.

Når vi alligevel styrer din Facebook annoncering, hvorfor så ikke lade os styre din annoncering på Instagram på samme tid? Vi har den nødvendige ekspertise til at positivt at brande din virksomhed og samtidig give dig flere kunder. Vi målretter dine kampagner ud fra din specifikke målgruppe, således du er sikker på at få fat på de rigtige kunder fra starten.

Med vores Instagram løsninger får du:

- Flere kunder
- Bedre branding af dine produkter og din virksomhed
- Flere konverteringer
- Rapportering hver måned
- Et loyal marketing team, der ved alt om dine annoncer på Instagram

Få hjælp til Instagram med River Online

Instagram vokser hele tiden også i Danmark. Derfor kan det godt betale sig for dig at gå i gang med Instagram markedsføring nu, så du kan få et forspring i forhold til dine konkurrenter. Vi rådgiver gerne dig i forhold til oprettelse, annoncer og content, således din profil er relevant for din ønskede målgruppe. Når vi hjælper dig med Instagram har vi fokus på konverteringer og at det skal kunne betale sig for dig at være Instagram. Derfor arbejder vi målrettet med dine annoncer og din profil, således vi kan sikre dig nye kunder, mere salg og større brandings værdi. Vi gør det muligt for dig at se, hvad vi laver for dig, så du kan se, at det betaler sig med de rette annoncer.

Vil du gerne høre mere om dine muligheder på Instagram, så kontakt os i dag

⇩ Ønsker du at høre mere om dit potentiale på Instagram? ⇩

Udfyld formularen her, og vi kontakter dig for at høre mere ind til dine ønsker og behov. Hvorefter vi får lavet en gennemgang af dit eventuelt nuværende setup, samt forslag til ny strategi helt GRATIS.

  1. (*)
    Indtast venligst dit navn foroven
  2. (*)
    Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
  3. Indtast venligst et telefonnummer foroven

Referencer

                 Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987