seo job

FÅ EN GRATIS ANALYSE

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

Vil du ændre verden gennem tekster?

Har du hård hud på fingrene og er du skarp på budskaber?

De fleste tekster er røvkedelige. Vil du også være med til at revolutionere den måde tekster bliver skrevet på? Er dit kald at skrive gode tekster og drømmer du om tekster når du sover, så har vi verdens fedeste job til dig, og de bedste kollegaer i hele Danmark.

Vores mission er at revolutionere online marketing, og derfor gør vi altid tingene lidt anderledes end andre i branchen, men det vil du lære meget mere om, hvis du tør at sende en ansøgning.

Du får ikke den vildeste løn, men der er fri frokost, vi tager på fede firmature til udlandet og der er altid en super fed stemning, i en virksomhed der vokser hurtigt ud over landegrænserne.

Så er du super hård til det med tekster, og elsker du at jonglere med ord? Så søger vi dig som kollega til en kombineret stilling som content manager (tekstforfatter) og koordinator for vores bloggernetværk Weablog.com.

Er du frisk? Så send et kreativt skriv (A.K.A ansøgning og CV) til Anne Egsgaard på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

En lille film fra vores Mallorcatur 2016 - Se flere her

FÅ EN GRATIS ANALYSE!

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

River Online Marketing

FØLG OS PÅ FACEBOOK

HER HOLDER VI TIL?

Kolding C | Aalborg SV | København K | Nykøbing Sjælland

Copyright © 2017 River Online ApS - CVR 36489987 -