Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online
Job som Google Ads Specialist?
Hos os, får du ikke bare et Job, men en ekstra familie

Vi mangler DIG.. hvis du er benhård til Google Ads

Vi mander op i vores Google Ads team og søger nu en dygtig specialist, der ved hvad vi snakker om når snakken falder på CTR, ROAS og CPC. For dig er online marketing, og specielt Google Ads, en livsstil mere end et arbejde, og du er hele tiden på jagt efter det nyeste nye inden for Google Ads.

Du trives med at have direkte kundekontakt og med at håndtere og optimere på mange kunder. En rigtig god dag for dig er, når de resultater du leverer, overstiger dine kunders vildeste forventninger.

Du kommer til at sidde med dine egne Google Ads kunder, men der vil altid være et team af dygtige og engagerede kolleger at sparre med.

Du har solid erfaring med Google Ads fra bureau eller lignende, og har også gerne erfaring med kundekontakt.

 

What’s in it for me?


Stillingen er på vores kontor i Kolding, hvor der allerede sidder en god flok dedikerede (og lidt nørdede) medarbejdere.
Det er vigtigt for os at have det sjovt når vi er på arbejde og derfor prioriterer vi at have tid til at grine over et Youtube klip eller at hygge os med kage, når der er noget at fejre (og der er heldigvis ofte noget at fejre). Samtidig er vi seriøse og har høje målsætninger på både vores egne og vores kunders vegne, hvilket betyder, at der er gode muligheder for udvikling af faglige kompetencer.

Vi får leveret sund frokost på kontoret, har verdens bedste kaffe, frugtordning samt massør- og frisørordning, ja du hørte rigtigt, der kommer en frisør hver måned og klipper os alle.

Når vi når vores fastsatte mål, tager vi på tur til fx Schladming hvor skibakkerne besøges, til Mallorca for at lave reklamefilm og Dublin for at opleve Facebook og Google ”behind the scenes”.

Og så får du de vildeste 5 kollegaer indenfor Google Ads, som virkelig kan deres "shit".

 

Wow det er da lige mig, men hvad gør jeg så nu?


Lyder det som det helt rette for dig, sender du dit CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til HR-chef Anne Egsgaard på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Besøger Google og Facebook i Dublin i november 2017

 

Se flere videoer og mere info om River Online

 

Referencer

                                                    FMP Badge whitesmall

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987