Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Pernille France bliver ny Group CEO for River Online

For nogle måneder siden kunne vi fortælle, at vores ejer og stifter går af som CEO for River Online Group, og at vi derfor søgte en ny CEO.

Efter en spændende proces er valget landet på Pernille France, som er den helt rette spiller i et firma, som elsker at udvikle og prøve nye grænser af.

Læs mere ...

Google Page Experience Update

Google har for nylig annonceret at der kommer en ny algoritmeændring, som kommer til at blive målrettet den måde brugeren interagerer med sidens indhold. Opdateringen forventes dog ikke gå live før en gang i 2021, så der er masser af tid til at tilpasse sig denne kommende algoritmeopdatering.

Den nye algoritmeændring er designet til at se på hvordan en given side formår at engagere brugeren til at udføre den ”rigtige” handling.

 

Læs mere ...

Nu kommer Facebook Shops

Du kender sikkert allerede Marketplace, hvor der handles alt fra børnecykler til aflagte terrassefliser. Nu kommer Facebook med endnu en banebrydende nyhed - nemlig Shops. Tirsdag d. 19. maj 2020 kom ejer og stifter af Facebook, Mark Zuckerberg, med en udmelding omkring deres nye tiltag.

 

Læs mere ...

Vores kunder vækster i gennemsnit 240%

For mange virksomheder har april måned været særdeles hård. Sådan er historien dog langtfra på en række af vores kunder. Vi har taget pulsen på vores en række kunder som har Google Ads, SEO og SoMe annoncering hos os. Se resultaterne her.

 

Læs mere ...

Vilde webshop resultater under krisen

Hverdagen for danskerne er markant anderledes lige nu. Det betyder, at købs- og adfærdsmønstrene også har ændret sig. Webshops i flere brancher oplever eksplosiv vækst i omsætning.

 

Læs mere ...

Hvordan kan din virksomhed navigere gennem krisen?

Hos River Online har vi konstant øje på markedet – det er en absolut nødvendighed. Uanset hvilken type branche du beskæftiger dig med, er én ting dog sikkert; du skal reagere nu, og du skal reagere hurtigt. For de særligt udsatte brancher har vi tilpasset markedsføringen for at imødekomme denne midlertidige virkelighed.

 

Læs mere ...

Få indblik i vækstmuligheder med Merchant Center

I Google Merchant Center er der kommet en række nye funktioner, hvor du f.eks. kan undersøge på dine konkurrenters produktpriser. Udover det kan du også holde øje med, hvad de andre forretninger har succes med at sælge på markedet, som du kan bruge til egen sortiments inspiration.

 

Læs mere ...

BIG DATA 2020: SEO-tekster i TOP 10 er i gennemsnit 1172 ord

Hvor lang skal en SEO-tekst egentlig være? Det er ét af de mest debatterede emner inden for SEO-verden.

Sidste år viste en af vores mest populære undersøgelser, at en SEO-tekst i TOP 3 gennemsnitligt indeholder 458 ord.

Dengang brugte vi 1.2 millioner Google resultater til at lave analysen. Siden da har vi i 2019 tilføjet yderligere 350.000 resultater, og derved er vores nyeste tal baseret på langt flere data, samt data som har været gældende hele sidste år. Det er derfor oplagt, at disse data kan benyttes til at planlægge arbejdet med SEO i 2020.

 

Læs mere ...

Ny mulighed i Google Ads – kombinerede målgrupper

Du kender til remarketing, in-market og custom intent. Du ved, at disse målretningstyper kan bruges på dine søgekampagner og videokampagner. Men vidste du også, at du kan kombinere dem og derved lave ultraspecifikke målgrupper? Det kan du med en ny funktion i Google Ads. Vi viser hvordan.

 

Læs mere ...

Sådan skaffer du flere Google anmeldelser

Mange af vores kunder vil gerne gøre mere ud af at tiltrække Google anmeldelser af deres mange afdelingers Google My Business profiler.

Desværre har mange ikke mulighed for at få mere end et par anmeldelser om måneden, da meget få vil bruge tid på at følge vejledningen, til trods for et direkte link til Google My Business profilen. Endnu flere giver helt op.

Læs mere ...

BERT opdatering - Hvad betyder algoritmen for dig?

Google har for nyligt annonceret sin seneste algoritme kaldet BERT. De officielle rygter går på, at den blev rullet ud omkring d. 24. oktober. Google fortæller selv, at den vil påvirke op til 10 % af alle søgeforespørgsler, og er derfor blandt Googles største opdatering inden for de seneste 5 år.

Læs mere ...

Mobile-first Indexing - Hvor god er din side?

Vidste du at Google lige har udrullet deres Mobile-first indexing som bestemmende ranking faktor? Google vil nu starte med at crawle mobilsiden af din hjemmeside i stedet for desktopversionen. Det er ingen hemmelighed at flere og flere anvender deres mobil når man går online. En ny Googlebot vil gennemgå dit mobilsite og afgøre om sidens indlæsningshastighed, indhold og brugeroplevelse er i topklasse. I så fald får du en bedre placering. Hvis mobilsiden mangler eller halter, vil andre hjemmesider rangere højere. Selvom du ikke fokuserer på mobil, vil du stadig blive bedømt af dit mobilwebsted, så nu er det tid til at handle – Du vil nødigt tabe terræn til dine konkurrenter.

Læs mere ...

Teknisk SEO optimering

Teknisk SEO er en af de mest komplicerede og nogle gange omkostningstunge discipliner, men det kan mange gange være den afgørende faktor, da optimeringer af den tekniske platform gælder for hele hjemmesiden. Vi har lavet denne guide til dig, som ønsker at vide mere om teknisk optimering af dit website. Har du spørgsmål eller har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Læs mere ...

Ny partner i River Online

Hos River Online har vi en ret speciel ejerkreds, vi er nemlig mange ejere/partnere. Hos os er det muligt at blive partner og opnå ejerskab, hvis man er dygtig, knokler, og gør det rigtig godt for vores kunder.

Læs mere ...

Out vs. insourcing af online marketing - Fordele & ulemper

De seneste år har vi set en stigning i virksomheder, som vælger at trække deres online marketing in-house. Vi har set mange eksempler på, hvor galt det kan gå, men vi har også set mange eksempler på, at det går godt. Den viden, samt nogle tips, til hvad du skal være opmærksom på, når du enten insourcer eller vælger at outsource online marketing, vil vi gerne dele med dig. 

Læs mere ...

Vi mangler DIG.. hvis du er benhård til Google Ads

Vi mander op i vores Google Ads team og søger nu en dygtig specialist, der ved hvad vi snakker om når snakken falder på CTR, ROAS og CPC. For dig er online marketing, og specielt Google Ads, en livsstil mere end et arbejde, og du er hele tiden på jagt efter det nyeste nye inden for Google Ads.
Du trives med at have direkte kundekontakt og med at håndtere og optimere på mange kunder. En rigtig god dag for dig er, når de resultater du leverer, overstiger dine kunders vildeste forventninger.

Læs mere ...

Den dag Instagram stak af

I onsdags tog vi på kontoret et billede af vores to direktører, der skålede i spirulina juice, som led i kontorets juicekur.

På skrivebordet ligger et låg fra flasken, og den hvide plomberingsstrip, der sikrer, at juicen er frisk.

Billedet kom på Instagram, som endnu et glad lille indblik i hverdagen på kontoret i Kolding Banegård.

Og så stak Instagram helt af!

Læs mere ...

Google tester favicon i resultaterne

Når Google udvikler noget nyt, sender de altid opdateringerne ud til X antal personer, hvor de tester på dataene. Det er en god måde at udvikle nye ting, og en god måde at teste på. Lad dine brugere være testpersoner uden, at de er klar over det.

Læs mere ...

2019 Strategi - Vores bud på digitale tiltag

Har du styr på din digitale strategi for 2019?

Et nyt år står for døren, og det er tid til både at se tilbage på det forgangne år og frem på det nye.
Hvad gav gode resultater, og skal det fortsætte? Og hvad skal du gøre anderledes i 2019, for både at styrke din indsats og følge med udviklingen?

Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal gøre i den digitale jungle, og for at give dig vores bud på digitale forbedringer i 2019, har vi lavet dette indlæg.

Indlægget er uden for meget nørderi, og vi ligger vægt på de grundlæggende ting som du skal have styr på. Det er skrevet til dig som ikke er nørd, til dig som har brug for et overblik. I vores digitale branche, kan vi godt blive fanget i, at skulle levere det mest nørdede indlæg efter det andet. Derfor har vi prøvet at holde denne artikel så simpel som mulig, så alle kan være med.

Vi glæder os dog til at komme med flere nørdede indspark i det nye år ;-)

God læselyst og del meget gerne indlægget.

Læs mere ...

Vi vil give dig et tilbud, du ikke kan afslå

Det er ikke en scene fra The Godfather, og ordene kommer ikke fra Don Vito Corleone. De kommer fra Anne Egsgaard, HR-chefen i River Online, der ringer for at tilbyde mig et job. Hun har helt ret. Den jobbeskrivelse hun kommer med, er så meget mig, at jeg ikke kan afslå. Heller ikke selvom jeg har min egen forretning, der kører aldeles upåklageligt. Derfor har jeg sagt ja tak til at være Senior Content Advisor hos River Online.

Læs mere ...

Hvad sker der i fremtiden med CSS

Et af de helt store emner i Google Ads lige nu, er Google's store CSS projekt, hvor prissammenligningstjenester kan komme ud og annoncere på Google Shopping og derved få nogle fordele, som man ikke kan få, hvis man blot kører sin shoppingannonceringen gennem Googles "standardløsning".

 

Læs mere ...

Generer 1000 tekster på 1 time, helt gratis

For 4 år siden udviklede vi en text spinner. Den kan ved hjælp af forskellige inputs generere flere tusind tekster, afhængig af de kombinationer du giver den.

Vi har ikke brugt den i flere år, da vi og vores kunder ønsker høj kvalitet, og den får vi kun ved at bruge de bedste tekstforfattere. Men text spinneren kan være en hjælp til dig, som skal bruge hundrede eller tusindvis af tekster, uden at du har budget til en tekstforfatter. Derfor lægger vi den nu ud til gratis afbenyttelse.

Læs mere ...

Udnyt Black Friday & julen til at skaffe nye kunder

Efter nogle lærerige dage i Dublin hos Google har vi lært nogle nye ting, og vi har fået nogle spændende facts, som vi vil dele med jer.

Google har lavet en undersøgelse i forhold til, hvor loyale købere er til Black Friday og omkring julen. Deres undersøgelse viser, at 3 ud af 4 køber deres julegave hos en anden forhandler end de plejer. Dette giver dig som virksomhed en kæmpe mulighed for at skaffe nye kunder, og på et senere tidspunkt henvende dig til dem gennem effektiv remarketing.

Læs mere ...

Vores specialister sendes til Google event i Dublin

Sidste års succes-strategi er ingen garanti for succes i år. Med de stadig voksende og mere omfattende mærkedage som Black Friday, Cyber Monday og juleudsalget, så er det vigtigere end nogensinde at have en ordentlig marketingstrategi på plads for at få mest muligt ud af sine markedsføringskroner samt de købelystne onlineshoppere.

Læs mere ...

Googles nye responsive søgeannoncer kan give dig dårligere resultater

Google kører lige nu en BETA-test på deres nye fantastiske responsive søgeannoncer, som giver flere muligheder men stiller også større krav til dig. Fremover bliver du nødt til at gennemtænke alle de forskellige kombinationsscenarier i dine annoncer og benytte dig af muligheden for op til 15 overskrifter og 4 beskrivelser. Hvis du ikke udnytter de nye måder at opsætte annoncerne på med flere overskrifter og beskrivelser, risikere du at dine konkurrenter som benytter sig af disse muligheder, opnår bedre resultater end dig. 

Læs mere ...

Facebook åbner nyt kontor i Danmark

I torsdags deltog vi i Facebooks officielle landelancering i Danmark. Helt konkret betyder det, at Facebook nu har oprettet et kontor i København med en håndfuld medarbejdere, hvis arbejde består i at hjælpe danske virksomheder og bureauer med at udnytte mediet til dets fulde potentiale. Vi har samlet de vigtigste takeaways til dig her.

Læs mere ...

Databehandleraftalen er klar

I forbindelse med EU's persondataforordning, som træder i kraft den 25. maj, har vi udarbejdet en databehandleraftale. Aftalen indeholder en række præciseringer af, hvordan vi som databehandler må og skal behandle personoplysninger fra vores kunder og kunders kunder.

Læs mere ...

Facebook & Cambrigde Analytica: Hvad betyder sagen for dig personligt

I forlængelse af datalæg skandalen med Cambridge Analytica, bliver der stillet kritiske spørgsmål til Facebook omkring deres brugeres data og hvordan denne behandles. Nyhederne toppede i forrige uge med at Facebooks CEO og stifter, Mark Zuckerberg stod skoleret for det Amerikanske senat.

Nogle synes han blev grillet, andre synes han vandt - hvad end man måtte have af personlige holdninger om det, er snakken langtfra uddebatteret.

Formålet med dette blogindlæg er at give dig et mere nuanceret indblik af hvad der foregår lige nu - forklaret på almindeligt dansk.

Læs mere ...

Google forkæler - Betal pr. Salg i Shopping Resultaterne

Det er ikke lang tid siden, at vi skrev om den sensationelle nyhed om muligheden for at betale pr. konvertering på displaynetværket. Nu løfter Google sløret for deres nyeste tiltag: Google Shopping unificeres som central handelsplatform, kaldet ”Google Express”.

Læs mere ...

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                 Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987