Vi skal passe på hinanden – God påske

Hos River Online er vi en lille familie. Vi har et stærkt bånd til hinanden, og også til vores kunder og samarbejdspartnere. Det er den måde, vi elsker at drive forretning på.

Det skal ikke bare være business. Man skal også give lidt ud en gang i mellem, og derfor har vi valgt at give en del af vores overskud til velgørenhed hvert år.

Vi vil gerne vise dig nogle af de projekter, som vi har støttet det seneste år.

Læs mere ...

Er du super skarp til Facebook annoncering?

Vi søger lige nu en ekspert i Facebook annocnering, dvs. at du har meget erfaring med annonering på Facebook, målgrupper, retargeting. Vi ser meget gerne, at du er videnbegærlig, og hele tiden søger information om de sidste nye tricks til dit arbejde med Facebook. Du vil rigtig gerne være med til at udvikle Facebook annoncering og arbejde tæt sammen med vores udviklere om at udvikle nye værktøjer til nye strategier.

Læs mere ...

Ole Thestrup har set lyset i online marketing

Når Ole Thestrup anbefaler Online Marketing, jamen så er det da noget alle skal have ;-) Det mener vi i hvert fald hos River Online. 

I slutningen af 2016 var vi hos River Online på teambuildlingtur. Den tur havde det ene formål at ryste folk godt sammen og finde det kreative frem i alle vores medarbejdere. Opgaven var at brainstorme en ny reklamefilm til RiverOnline.dk. Vi synes selv, resultatet blev rigtig godt ;-)

Læs mere ...

Digitale Marketing Trends 2017

Det er snart tid til at sige farvel til 2016, og goddag til 2017. Men hvad kan vi egentligt forvente i forhold til digital markedsføring i 2017? Hos RiverOnline har vi kigget i krystalkuglen og lavet en liste over, hvad vi forventer, der bliver vigtigt for din virksomhed i 2017:

Læs mere ...

RiverOnline har fået nye partnere

Det er en stor dag i dag for River Online. Vi har altid haft en ambition om, at vores medarbejdere skal være med til at eje selskabet, og alle, som giver den en ekstra skalle overfor deres kunder og firmaet, skal have mulighed for at blive partner i River Online. I dag er 6 nye ejere trådt ind i River Online, fordi de har leveret ekstra gode resultater til vores kunder og til firmaet, og ikke desto mindre har de alle vist den rette indstilling overfor ledelsen og kollegaer.

Læs mere ...

Vigtig Google opdatering på vej!

Vi oplever, at Google opdaterer deres algoritme jævnligt for at forbedre deres søgeresultater. Nogen gange er disse opdateringer, så vigtige at virksomheder risikerer at miste deres gode placering og dermed omsætning – helt uden at vide, at opdateringen ligger til grund derfor.

Læs mere ...

Black Friday nærmer sig – og vi er længe oppe!

November er for mange virksomheder lig med begyndelsen på julehandlen og Black Friday. Sidste år var dagen efter Black Friday årets største pakkedag NOGENSINDE!

Intet tyder på, at 2016 skulle være anderledes - snarere tværtimod, Black Friday bliver stort!

Læs mere ...

Lav selv linkbuilding og branding - Det er nemt!

RiverOnline har altid haft ét klart mål, og det er at tilbyde det bedste til vores kunder!


Det gælder på alle fronter, både i forhold til den faglige ekspertise vi yder i vores daglige arbejde, i forhold til vores produkter, pris, kundeservice og ikke mindst i forhold til de værktøjer, som vi stiller til rådighed til vores kunder.

Læs mere ...

Send sms med Google

Der er kommet en ny udvidelse til AdWords mobil annoncering.

Tidligere lancerede Google udvidelsen ”Tap to Call” hvor kunderne kunne ringe til dig direkte fra annonceteksten – altså uden at skulle ind på siden og finde et telefonnummer.

Læs mere ...

Flere forstærkninger til RiverOnline

Og det er virkelig nogle gode forstærkninger, vi har trukket ind!

Vi ønsker hele tiden at være de bedste! Derfor ansætter vi også kun de bedste folk, og sørger hele tiden for at have nok til at håndtere den stigende efterspørgsel på vores services.
I River Online er vi gennem de sidste måneder vokset kraftigt og derfor har vi gennem de seneste måneder ansat nogle rigtig dygtige folk til at varetage opgaver for vores kunder og for os selv.

Læs mere ...

RiverOnlines ultimative juleguide

 

Sommeren er slut og forbrugerne rykker ind i de varme stuer – ofte med en iPad eller telefon i hånden. Det betyder, at der er mulighed for at opleve flere kunder og mere salg i din onlineshop. Vi ved af erfaring fra hundredvis af kunder, at sæsonen kan være lidt overvældende med Black Friday, Cyber Monday, jul, januarudsalg med mere. Vi har lavet den ultimative juleguide til dig, der gerne vil have det bedste ud af vintersæsonen. Der er RIGTIG mange tips og gode råd at hente, uanset om du har en webshop, en fysisk butik eller er håndværker. Med vores store guide får du de redskaber, du skal bruge for at få flere besøgene, flere konverteringer og bedre branding af din virksomhed henover de næste måneder.

Vi skriver allerede oktober, så skynd dig at få læst vores guide igennem, så du kan blive klar til denne sæson. Så er du bedre rustet end dine konkurrenter.

Læs mere ...

Google Shopping – We’re all excited!

Alle der annoncerer med Google ved, at der konstant sker ændringer.
Én ting er search, som er under konstant udvikling med blandt andet nye annonceformater, ny udvidelser og meget andet.

Når det gælder Google Shopping, så har det stået stille længe – Nu sker der endelig noget!

Læs mere ...

Flere artikler ...

FÅ ET TILBUD!

  1. Ugyldig indtastning
  2. (*)
    Ugyldig indtastning
  3. Ugyldig indtastning

Uforpligtende

checker  Et tilbud er 100% uforpligtende

checker  Vi gennemgår dit website

checker  Vi analyserer potentialet

checker  Vi opsætter mål i tilbuddet

checker  Vi sender tilbuddet på mail

RiverOnline-ALLE23

FØLG OS PÅ FACEBOOK

HER HOLDER VI TIL?

Kolding C | Aalborg SV | København K | Nykøbing Sjælland

                    

Copyright © 2017 River Online ApS - CVR 36489987 -