Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Lav selv linkbuilding og branding - Det er nemt!

Vi ønsker at gå forrest, når det kommer til udvikling af nye værktøjer. Det seneste år har vi arbejdet målrettet på at udvikle et super smart værktøj, som gør det nemt og overskueligt for vore kunder, og ikke mindst for SEO freelancere og andre bureauer, at bygge værdifulde links og at få brandet sin virksomhed på helt egen hånd. I den forbindelse har vi udviklet WEABLOG, som er en online platform, hvor vi har samlet mere end 1300 bloggere fra henholdsvis Danmark, Holland, Tyskland og England. Denne platform stiller vi nu til rådighed for alle, som ønsker blogindlæg af høj kvalitet og til fornuftige priser.


Spar tid og penge på linkbuilding

Du kan helt gratis oprette en konto på weablog.com, hvorefter du får adgang til vores store database af danske og udenlandske bloggere, hvorfra du kan få udgivet indhold af høj kvalitet om lige netop det emne, du ønsker. Vores blogs er alle inddelt efter emne og prisklasse, dvs. at du kan, på meget overskuelig vis, filtrere dig frem til de blogs, som matcher et branche specifikt emne, og som ligeledes matcher dit budget. Kort fortalt, sparer vi dig for en masse researchtid i en travl hverdag.Så let kan du bygge stærke links

For at gøre det super nemt og overskueligt for dig, har vi angivet domain rating ud for hver blog, dvs. en indikator for, hvor stærk bloggen er, og dermed hvor stærkt et link du får fra den pågældende blog. Ligeledes har vi angivet, om du bygger links fra unikke ip’er eller ej, hvilket er en rigtig vigtig faktor at tage højde for, når vi taler linkbuilding på den ”rigtige” måde.

Derudover har vi autocheck på alle blogindlæg, der bliver skrevet og publiceret. Det vil helt konkret sige, at vores system tjekker, om blogindlægget lever op til de krav, som du har stillet til bloggeren. Dvs. om det rigtige antal ord er til stede i indlægget, og ligeledes om de rigtige keywords, links, ankertekster osv. er til stede.


Earlie birdie - Få 20% ekstra lige nu


Kom godt i gang med din linkbuilding eller branding af din virksomhed allerede i dag.

Se mere og prøv systemet på Weablog.com 

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

               FMP Badge whitesmall    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987