FÅ EN GRATIS ANALYSE

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

Adintelio - Programmatic AdWords

Med Adintelio - programmatic AdWords sørger kunstig intelligens for hele tiden at optimere din markedsføring på Google. Systemet tilpasser hele tiden dine annoncer, så du får mest muligt ud af dit markedsføringsbudget. Hos RiverOnline har vi udviklet vores egen robot til programmatic advertising. Robotten kan håndtere meget store kampagner. Vi har igennem mange år arbejdet hårdt på vores programmatic ad system, som fungerer delvist som en AI Robot, der overvåges af profesionelle AdWords Specialister.

Den mest revolutionerende robot på markedet

Vi har været kreative og har fundet nye muligheder i AdWords APIet, som giver vores robot en klar fordel i forhold til de konkurrenter, der er på markedet. Vi vil selv kalde vores robot for revolutionerende, i og med den kombinerer flere funktioner, som ikke er set før. AdWords robotten er blevet udviklet af et hold programmører samt et AdWords team, som ledes af en tidligere Google medarbejder med stor indsigt i AdWords motoren. Det har givet os en robot, der er fleksibel og kan tilpasses de enkelte opgaver.

Det får du med Adintelio:

 • Profitoptimering via Analytics ehandelssproring
 • Konverteringsoptimering via Analytics målopsætning
 • Vejroptimering udfra vejrforhold i alle byer
 • Klikprisjusteering efter konverteringsforhold
 • Klikprisjusteringer udfra annonce position 
 • Klikprisjusteringer efter CTR på annoncer
 • Optimering af annoncer via splittesting
 • Profitoptimering udfra assisterede konverteringer

Vores team overvåger alt

Vigtigst af alt giver vores Programmatic ads Robot dig en stigende omsætning, alle ændringer bliver overvåget af vores Programmatic AdWords Team, så du hele tiden ved, at dine kampagner overvåges af mennesker. Vores robot giver en kontinuerligt vækst og stopper ikke væksten efter 3 måneder, som de fleste andre på markedet, vores case studies viser en kontinuerlig vækst, indtil det maksimale potentialle er nået.

Robotten afregner ikke nødvendigvis på dit Google AdWords spend. Vi har flere forskellige afregningsmodeler, vi skal blot finde den, som passer bedst til din forretning. Kontakt og i dag, for at høre mere om programmatic advertising.

Vi optimerer også udfra vejrdata

Vejrdata er et overset marked på AdWords, vi har ved hjælp af vejrstationer over hele verden skabt en mulighed for at optimere klikpriser, annoncer mm. udfra, om det regner, sner, eller om solen skinner i et bestemt område i verden. Alle de webshops som vi har analyseret, har vist tegn på udsving ud fra vejr, ligemeget om du sælger møbler, rejser eller er vinduespudser. Kunder reagerer forskelligt på vejr i alle brancher.

Du kan altid bestille en analyse af din webshop i forhold til vejrdata. Det er gratis at få en vejrdata analyse af din AdWords konto.

Unik tilpasset til din forretning 

De fleste robotter på markedet er en kerne, som arbejder udfra et set data og er en algoritme, som betyder, at den altid arbejder efter samme regler. Vores system er bygget op, så hele systemet kan tilpasses til den enkelte kundes behov. Hvis du har et bestemt fokus, kan vi tilpasse robotten, så den varetager dit fokus på bedst mulige måde og skaber værdi for dig.

Du skal min. have 25 konverteringer pr. mdr.

Har du mindre end 25 konverteringer, så fungerer systemet ikke optimalt. Men vi giver ikke op så let, har du derfor færre end 25 konverteringer, bliver du tilknyttet vores manuelle AdWords Team i RiverOnline, som arbejder dine kampagner op på 25-50 konverteringer, inden din konto bliver givet videre til vores Programmatic AdWords Team.

Case af webshop kunde

BESØG:
programmatic advertising

KONVERTERINGSFREKVENS:
programmatic adwords

OMSÆTNING:
programmatic ads

Robotten har genereret 13.7 millioner kr. i omsætning. Der er brugt gennemsnitsligt 14% til klikpriser for perioden. I starten var spend oppe på 23%, den er nu helt nede på 8%.
Dvs. den omsætning, som webshoppen genererer via Google Adwords, betales der 8% til Google i klikpriser. Det er ikke en usædvanlig case for os, vi har gantagne gange gjort det samme for flere af vores andre kunder. Det kræver dog, at kunderne er klar til at øge budgetterne til AdWords, når omsætningen følger med.

Kontakt os for at høre mere

Vi vil gerne give dig et tilbud på programmatic AdWords, eller lave en Analyse til dig af din AdWords konto. Udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

FÅ EN GRATIS 360°ANALYSE

Du bestemmer selv, hvor meget du vil udfylde.
Jo mere du udfylder, jo bedre kan vi gøre vores arbejde.

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. (*)
  Ugyldig indtastning
 4. Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Få en AdWords Analyse
  Ugyldig indtastning
 6. Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

HVAD ER EN 360°ANALYSE?

Se hvad en 360 analyse er, og hvorfor du skal få den lavet.

Læs mere om 360 Analysen

River Online Marketing

FØLG OS PÅ FACEBOOK

HER HOLDER VI TIL?

Kolding C | Aalborg SV | København K | Nykøbing Sjælland

Copyright © 2017 River Online ApS - CVR 36489987 -