job php

FÅ EN GRATIS ANALYSE

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

UX Designer - Er du god til at gribe de vilde idéer?

Så er jobbet som UX designer hos os måske det helt rette

Vi har fuld fart på udviklingen af spændende tools og systemer og med at automatisere os ud af alle de kedelige manuelle opgaver. Derfor har vi nu brug for en dygtig UX designer, der kan omsætte de gode idéer der kommer fra vores online marketing specialister, vores CVO og CTO og andre internt.

Vi har brug for en der kan visualisere idéerne så udviklerne kan arbejde videre med dem. Samtidig skal du være god til at balancere mellem ”need-to-have” og ”nice-to have” idéer, og du skal kunne sortere og prioritere disse.
Du skal derfor have styr på:

  • Flow patterns
  • Design, grafik og visuelle virkemidler
  • Usability
  • Interaktionsdesign

Mere om os og hvordan du kommer nærmere jobbet som UX designer

Du kommer til at arbejde sammen med et udviklerteam med vokseværk. Lige nu består afdelingen af 5 dygtige udviklere, som alle brænder for at udvikle de mest innovative systemer i branchen.

Du kommer til at sidde på vores kontor i Kolding, og kommer du med tog eller bus, bliver det ikke nemmere, da vi har til huse i Banegårdsbygningen.
Vi lægger vægt på et fedt arbejdsliv og derfor er der god frokost, frugtordning toppet op med fredagsslik, god kaffe, ture til udlandet, fede arrangementer og meget andet.

Hvis du vil høre mere om stillingen, kan du kontakte CTO Rasmus Hurup Hansen eller HR-chef Anne Egsgaard. Ring på 80 600 400 og spørg efter en af dem.
Ønsker du at søge jobbet så send dit CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Vi glæder os til at møde dig


Læs meget mere om, hvorfor vi har Danmarks bedste arbejdsplads

FÅ EN GRATIS ANALYSE!

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

River Online Marketing

FØLG OS PÅ FACEBOOK

HER HOLDER VI TIL?

Kolding C | Aalborg SV | København K | Nykøbing Sjælland

Copyright © 2017 River Online ApS - CVR 36489987 -