AB Splittest

FÅ EN GRATIS ANALYSE

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

AB Splittests


En AB splittest er en simpelt og enkel måde at forhøje antallet af konverteringer på et website på. I praksis betyder det, at man tester forskellige designs til forskellige virkelige brugere af siden. Efter testen kan man nemmere se, hvilket design der giver flest konvertering i form af salg og lignende. De forskellige designs behøver ikke nødvendigvis at være store ændringer. Det kan være farveændringer, ændringer af tekster eller flytning af billeder og knapper.


En konverteringsrate på 1-2% er ikke nok


Uanset hvor lille eller stor en konvertering du har, er det altid en god ide at få lavet en A/B splittest. Med en A7B splittest kan man nemlig få flere til at købe dine varer, booke et møde eller klikke ind på en bestemt side. Uanset hvilket mål du har med din hjemmeside, så er det en god idé at få lavet en AB splittest med det samme, hvis din konverteringsgrad er under 2%.

Når vi laver splittests, arbejder vi minimum på to af gangen, dog helst 3 variationer. Se eksempler nedenfor.


Splittest abonnement er en god idé


Det er altid en god idé, at sørge for, at der bliver kørt A/B splittests løbende. Dine kunder ændre adfærd, og dine sider ændres ofte. Vi tilbyder derfor en abonnementsløsning på splittesting, så du hele tiden har en hjemmeside, der giver de bedste konverteringer. Hos River Online laver vi en splittest og hjælper med at optimerer din online markedsføring med øje på ROI. På den måde får du flere kunder, uden at dit marketingbudget stiger.

Kontakt os i dag ved at udfylde formularen, eller ring 80 600 400

FÅ EN GRATIS ANALYSE!

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

River Online Marketing

FØLG OS PÅ FACEBOOK

HER HOLDER VI TIL?

Kolding C | Aalborg SV | København K | Nykøbing Sjælland

Copyright © 2017 River Online ApS - CVR 36489987 -