Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online
header 3

AdWords Custom Intent - Sådan kaprer du dine konkurrenters kunder

Vil du gerne annoncere til dine konkurrenters besøgende? Det er muligt nu! Måden du gør det på, er ved at definere din egen målgruppe med konkurrenternes URL'er.

Hvad kan man bruge Custom Intent til?

Du har mulighed for at lave målrettet annoncering, til personer der har besøgt bestemte hjemmesider eller for nyligt har søgt i Google. Der er ingen begrænsning, og du har derfor mulighed for at kunne annoncere til besøgende som har været på dine konkurrenters hjemmesider eller for nyligt har Googlet efter et søgeord du er interesseret i at være synlig på, men hvor kunderne ikke (endnu) har besøgt din side. Det er et spændende område indenfor Display markedsføring og rykker barren for hvad der er muligt når remarketing ikke rækker tilstrækkeligt.

Vil du gerne i gang?

Så skal du blot følge denne guide:

1. Opret en ny annoncegruppe i det nye AdWords interface, i en Display kampagne. Giv annoncegruppen et navn, og klik derefter på ”Hensigt”:

1

2. Klik på Ny tilpasset hensigtsmålgruppe:

2

3. Navngiv målgruppen og tilføj konkurrenterne, klik derefter opret:

3

4. Så skal du blot indtaste annoncegruppens bud, tilføje annoncer og så er du i gang med at annoncere mod dine konkurrenteres besøgende:

4

Vi følger udviklingen utrolig tæt

Hos River Online arbejder vi allerede med Custom Intent, og vi vil fortsat løbende skrive omkring nye tiltag fra Google. Hvis du er interesseret i at høre det seneste nye, så skal du blot følge med på vores Facebook side og Blog.

Du har mulighed for at læse mere om Custom Intent på Google's Help Center side: https://support.google.com/adwords/answer/2497941?hl=en

Udnytter du dit fulde potentiale?

Hos River Online kan vi hjælpe dig både med AdWords, SEO og Facebook. Udfyld vores 360° Analyseformular så kontakter vi dig indenfor 2 arbejdshverdage. Du kan naturligvis også give os et kald på 80 600 400 eller sende os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Ugyldig indtastning
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Ugyldig indtastning
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                                  

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987