seo job

Danmarks Bedste arbejdsplads - Synes vi selv!

Vi søger hele tiden efter de bedste folk - Er det dig?

Hos RiverOnline går vi rigtigt meget op i at have de rigtige folk. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og det skal du heller ikke gøre. Hos os får du Danmarks bedste arbejdsplads. Vi er et team, der hele tiden arbejder på at have den bedste arbejdsplads og levere de bedste løsninger til vores kunder.image

"Kun ved at have de bedste folk indenfor branchen kan vi give kunderne de bedste resultater"

Hos RiverOnline lægger vi vægt på kun at have de bedste medarbejdere, så kunderne altid får en kompetent person i røret. Derfor skal du gerne have fem års erfaring, for at komme med på teamet - eller på anden måde have udvist resultater for kunder eller for det firma, hvor du er ansat.

Du kan være helt sikker på, at du vil lære meget nyt hver dag, som en del af vores team. Uanset om du allerede ser dig selv som toppen i dit felt, kan vi stadig lære dig noget nyt. Vi har rigtigt mange kompetencer inhouse, og vi tager ofte på seminarer for at dygtigegøre os selv, når vi altså ikke selv underviser webmastere mm. for at dygtiggøre dem.

Vi søger lige nu:


- Frontendudvikler med stærke designerskils

Vi søger en frontend udvikler med stærke designerskils, som vil være en del af vores udviklingsteam. Du kommer til at arbejde på spændende projekter, og får indflydelse på fremtiden inden for online marketing.


Vi søger lige om lidt:


- Google AdWords Specialist
med erfaring indenfor kampagne opbygning og løbende optimering af AdWords kontoer.


SEO Specialist
med erfaring indenfor linkbuilding og on-page optimering. Til kontoret i Kolding og Aalborg.


- Ekspert i Facebook annoncering

Du kommer til at sidde med dine egne kunder og håndtere deres annoncering, så de rammer de rigtige målgrupper. 


Send CV og ansøgning til HR på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Danmarks bedste online arbejdsplads

Vi ved, at dygtige folk ikke hænger på træerne. Derfor behandler vi alle vores ansatte som guld. Vi gør alt for dig som medarbejder, da det er dig, der definerer vores forretning. Vi ved, at alle personer er forskellige, og alle skal derfor behandles forskelligt, og det er fra vores side positivt, da vi får en alsidig arbejdsplads med plads til hinanden.

Er du selvstændig konsulent, og ønsker du at blive en del af et team? Så kan det sagtens lade sig gøre - vi finder gerne en løsning, hvor du kan fortsætte med at arbejde for dine kunder, samtidig med, at du bliver en del af vores team. 

Dagligdagen hos RiverOnline er præget af vidensdeling, sjov og spas samt seriøsitet. Vi bruger gerne tid hver dag på at se nogle sjove klip fra Natholdet eller andre ting, som gør, at vi altid har et smil på læben. Vores arbejdsplads er et åbentkontormiljø, hvor vi alle sidder sammen. Det giver en god kommunikation med alle på teamet, og gør vidensdeling nemt.

Vores organisation er flad - vi er alle med til at træffe beslutninger, og vi bærer alle en del af ansvaret for den daglige drift. Vi lægger stor vægt på, at alle ved, hvad der sker i virksomheden, og at alle er med til at træffe beslutninger. Vi tror på, at en alsidig beslutningsbaggrund giver de bedste resultater.


Work-Life balance er vigtig for os

Det er vigtig, at der bliver plads til familie og fritid. Hos os betyder work-life balance rigtigt meget. Men vi kan dog ikke lade være med at nørde foran computeren om aftenen, når børnene eller katten sover. Der er altid en blog eller en certificering, der trækker. Er du selv en rigtig nørd? Så passer du helt bestemt ind i vores team.

Vi tager på to større ture hvert år - gerne en forlænget weekend på ski om vinteren, og f.eks. en weekendtur i kano om sommeren. Cirka en gang om måneden laver vi sociale aktiviteter - det kunne være, at vi tager ud og spiser, hvor vi ofte ender med at komme lidt sent hjem. Vi elsker at være sociale, og vi har et stærkt bånd, som du hurtigt kan blive en del af.


Vil du være en del af teamet?

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål. Ring på 80 600 400, og spørg efter Anne Egsgaard.

Hvis du gerne vil høre fra en uvildig person, hvordan det er at være en del af teamet, er du velkommen til at spørge den person, som tager telefonen.

Ved spørgsmål kan du også skrive til os eller sende din ansøgning med det samme til - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Firmature betyder meget for hele teamet

Hvert år har vi to større ture, hvor vi tager ud i en forlænget weekend og hygger os. Vi arbejder ikke på turen, men lærer hinanden rigtig godt at kende, så samarbejdet bliver nemmere og meget bedre, når vi er på arbejde. Et godt udtryk er rystesammentur, og det er noget, vi alle i RiverOnline sætter utrolig stor pris på. Du kan nedenfor se nogle videoer, som vi har fået lavet, fra de sidste 3 ture, vi har været på. Filmene er ikke egnet for børn under 18 år ;-)

Besøger Google og Facebook i Dublin i november 2017

Skitur til Schladming i januar 2017

Mallorcatur 2016

Personaledag i Kolding og sommerfest 2016

Skitur 2016

Sommertur 2015

 

River Online Marketing

FØLG OS PÅ FACEBOOK

HER HOLDER VI TIL?

Kolding C | Aalborg SV | København K | Nykøbing Sjælland

Copyright © 2017 River Online ApS - CVR 36489987 -