online marketing by River Online

FÅ EN GRATIS ANALYSE

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

Marketing med Affiliate

Mange af de rigtig store webshops har længe benyttet sig af affiliate marketing - men kun som en del af den samlede strategi. Det er en god måde at markedsføre sig på uden hele tiden at skulle holde øje med omkostninger forbundet med markedsføringen. 

Du betaler kun for det du sælger

Det smarte med affiliate markedsføring er, at du kun betaler for det, du sælger. Netop derfor er det er en rigtig god måde at lade din forretning vækste på, og du skal heller ikke have mange penge op af lommen til et markedsføringbudget. Med affiliate betaler du nemlig kun for de ordrer, der rent faktisk bliver gennemført.

Affiliate netværk er til at forstå

Når du som annoncør ønsker at benytte dig af affiliate markedføring, er det vigtig at forstå, hvordan affiliate er sat sammen. Der findes forskellige affiliate netværk, som du kan komme med i - nogle er større, andre er mindre. Et affiliate netværk er et netværk af hjemmesider og portaler, som ønsker at have annoncer på deres hjemmesider eller portaler. De stiller deres annoncepladser til rådighed for annoncører, så de kan benytte dem til deres reklamer. Når du har et produkt, du gerne vil markedsføre, kan du ved hjælp af affiliate få dine bannere ud på disse netværk.

En mellemmand styrer det hele 

Der er forskellige affiliate netværk i Danmark og disse netværk fungerer som mellemmænd mellem dem, der har annoncepladserne og så dig og din forretning. Hos disse "mellemmænd" uploader du dine bannere og tilbyder en provision for hvert salg, der går gennem disse bannere. Mellemmanden/Affiliate netværket sørger for at tracke, hvor mange salg der går igennem, og fakturerer så dig efterfølgende. Derefter sendes pengene videre til dem, som har annoncepladserne. Det er nemt, enkelt og simpelt.

En høj provision giver en høj omsætning

Hvis du tilbyder en høj provision, når du ligger dine bannere op på disse netværk, er der flere, som vil vælge at bruge dine bannere frem for dine konkurrenters. Du vil derfor blive vist flere gange og få en højere omsætning. En normal provision ligger mellem 5 og 10% af salget. Herefter tager mellemmanden så en lille del af provisionen for at administrere netværket.

Affiliate marketing er rigtig godt

Det er en rigtig god ide at kaste sig ud i affiliate marketing, hvis man har noget at tilbyde. Der er nemlig store muligheder for at få mange nye kunder ved brug af netop affiliate marketing. Men udover at have et godt produkt som dine affiliates kan promovere, er det også vigtigt at tilbyde en god provision. Har man ikke det, vil bannerne aldrig blive brugt af netværket, da hver enkel portal eller hjemmeside manuelt gennemgår de bannere, som bliver uploadet. Det er kun de bedste, der bliver brugt, og de vil blive vist mange steder og genererer derved typisk meget salg.

Vil du hellere selv lære at lave affiliate?

Rigtig mange af vores kunder, ønsker at benytte sig af affiliate marketing, og mange ønsker også at lave det selv. Og med lidt professionel hjælp kan man komme længere. Hos River Online laver vi det hele til dem, der selv ønsker at kaste sig ud i affiliate marketing.  Vi anbefaler desuden, at du tager et kig forbi marketers.dk, som har et professinelt program for professionelle "affiliate-gør-det-selv-folk".

Se videoen her hvordan det fungerer, og hvor nemt det er at komme igang.

Vi kan hjælp dig med at finde de rigtige affiliate netværk

⇩ Få en gratis Google Ads, SEO & Facebook analyse samt et tilbud ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. ⇦ Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 4. ⇦ Få en AdWords Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

   Læs mere om 360 Analysen her

                                                                  

 

Copyright © 2018 River Online ApS - CVR 36489987