online marketing by River Online

FÅ EN GRATIS ANALYSE

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

Bing Annoncering


Ud over Google AdWords er Bing Ads værd at overveje, når du vil gøre brug af søgemaskineannoncering. Selvom Google er den mest brugte søgemaskine, så stiger brugen af Bing. Det betyder at flere af dine fremtidige kunder måske findes på Bing, hvilket gør, at du ikke skal ignorere denne platform. Bing annoncering fungerer på samme måde som AdWords, du betaler pr. klik (PPC -Pay Per Click). Når vi alligevel sætter din AdWords kampagne op, så kan vi lige så godt bruge den samme data til at opsætte din Bing kampagne. Vi benytter nemlig, Bing Ads på samme måde, som ved anden annoncering online. Vi opsætter en sporingskode på dit websted og henter relevante besøgende ind på din hjemmeside eller webshop. Efter kort tid har vi et overblik over hvilke søgeord, som fungerer godt, og på disse søgeord baserer vi vores Bing markedsføring.


Bing Marketing er effektivt

En af de største fordele ved Bing Annoncering er, at konkurrencen er betydeligt lavere set i forhold til AdWords. Dette har en positiv indvirkning på den pris, du betaler per klik på din annonce. Derudover giver det dig mulighed for, at annoncere på større mediekanaler, som MSN/Live, Yahoo og Xbox.

Ønsker du at være nummer 1 på Bing, når relevante kunder leder efter dine produkter eller services? Vi er behjælpelige med at opsætte og styre din Bing annoncering, således du ikke går glip af indtægter, fordi nogle af dine kunder bruger en anden platform.


Bestil et uforpligtende tilbud på Bing annoncer ved at udfylde formularen, eller ring på 80 600 400 nu.

⇩ Få en gratis Google Ads, SEO & Facebook analyse samt et tilbud ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 4. Få en AdWords Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

     Læs mere om 360 Analysen her

                                                                  

 

Copyright © 2018 River Online ApS - CVR 36489987