Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Bliv partner med River Online

River Corporate.00 01 10 04.Still010

Skal vi samarbejde?

Vi lever af tætte, langvarige og ikke mindst givtige relationer. Det antager vi, at du også gør?
Lad os sammen  skabe en slagkraftig synergieffekt, så vores kunder får de bedste forudsætninger, for at skabe en Online succes.

Hos River Online arbejder vi hver dag på, at yde vores kunder den bedste service og give dem de bedste resultater.

Alle vores kunder arbejder på den ene eller anden måde sammen med andre kreative og dygtige folk, om det er grafisk huse, reklamebureauer eller andre, så har vi alle det samme mål - nemlig at kunden skal have de bedst mulige resultater, og dermed også have et langvarigt samarbejde med os.

Vi har, hos River Online, vores specialer og I har, som reklamebureauer,  grafisk huse eller andre, jeres specialer.  Vi finder det derfor helt oplagt at etablere et tæt samarbejde på tværs, så kunden netop får den bedst mulige service, og det mest optimale produkt fra begge ”leverandører” de har i forbindelse med derese hjemmeside/shop og deres online markedsføring .

ROP

Vi tilbyder derfor dig og din virksomhed en partneraftale, hvor vi hver især, med fordel, kan henvise vores kunder til hinanden.  Lad os drage fordel af hver vores spidskompetencer, i en gensidig aftale. Vi samarbejder i dag allerede med en hel del virksomheder, som på hver deres respektive  felt har unik viden og kunnen, så vi har en solid erfaring at byde ind med i et sådan samarbejde. 

Vi er altid interesseret i at udbygge vores relationer inden for den digitale verden, så vi i sidste ende står med et så stærkt slutprodukt til vores kunder, som overhovedet muligt. Her taler vi om både hjemmeside, shops og online markedsføring. Det sidste er vores absolutte kernekompentence, og vi er leveringsdygtig i individuelle skræddersyede løsninger. Vi søger partnere, som kunne være , grafisk huse, reklamebureauer eller andre.

Kunne dette være interessant at høre mere om, så lad os mødes over en kop kaffe, hvor vi ser hinanden an og ser om der er kemi.

Få en uforpligtende snak om et nyttigt partnerskab med River Online ⇩

  1. (*)
    Ugyldig indtastning
  2. (*)
    Ugyldig indtastning
  3. (*)
    Ugyldig indtastning
  4. Ugyldig indtastning

Referencer

                 Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987