Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Black Friday Special - Vil du erobre Tyskland?

 

River Online fejrer Black Friday, og I den anledning tilbyder vi alle danske virksomheder 50% rabat på Online Marketing (AdWords, SEO, Facebook)  i hele aftalens løbetid, indgået på Black Friday 24/11-2017 fra 00:01 – 23:59black friday

Det er den perfekte chance for at komme ind i Tyskland, og rabatten gælder kun på Black Friday!


Her er hvad du får:

- 50% på alt, i hele aftalens løbetid.
- Tilbuddet gælder vores services: SEO, AdWords og Facebook.
- Arbejdet bliver udført af vores tyske specialister i Hamborg – men du har kontakt til danske specialister inden for området. På den måde sikrer vi tysk kvalitet, uden at du behøver øve dig på dit tysk.

 


Dertil får du også:

Gratis SEO Analyse

Vi går forrest i branchen, og har selv udviklet vores eget SEO Analysesystem. Det giver dig et komplet overblik over hele din online performance på Google. I vores gratis SEO analyse, analyserer vi alle dine placeringer på Google og giver dig en samlet score. Du får dermed let overblik over, hvor du skal sætte ind og hvor du gør det godt. Når du bestiller et tilbud på Black Friday får du automatisk en SEO analyse med, og det koster ikke noget.

Gratis AdWords Analyse

Lad os finde uudnyttede muligheder eller fejl i din opsætning. River Online er Google Premier Partner og omsætter årligt for et 3-cifret millionbeløb hos Google. Vi arbejder altid med profitoptimering, dvs. visninger og klik er fuldstændig irelevante. For os drejer det sig om, hvor mange ordrer du får!

Gratis Facebook Analyse

Med vores Facebook analyse får du et overblik over de muligheder, der findes inden for Facebook annoncering, som passer til nøjagtig din forretning. Dvs. at vi gennemgår din Facebook konto, din virksomhed, og finder ud af, hvilken målgruppe der passer bedst til din forretning.

 Særlige betingelser vedr. Black Friday tilbuddet:

Tilbuddet er gældende til alle som bestiller tilbud mellem kl 00:01 og 23:59. Og aftalen skal være godkendt af begge parter senest 24/11-2017 kl. 23.59 for at være gældende med rabatten.
Efter indsendelse vil du modtage en analyse og et tilbud, mellem 08:00 til 23:00 vil du modtage tilbuddet indenfor 60 minutter.
Aftalen har en binding på 3 måneder med 50%, og aftalen stiger ikke til normalpris. Efter de første 3 måneder, er der løbende måned plus 30 dages opsigelse.
Startdato for aftalen bestemmes af dig, dog senest den 1/3 - 2018, og tidsligst den 1/1 - 2018.
Den 50% besparelse gælder kun konsulentydelser og derved ikke forbrug til indkøb af medier såsom Google AdWords, Facebook og eventuel Linkbuilding.

 


 

Bestil dit tyske Black Friday tilbud

Når du udfylder vores kontaktformular vil der gå 60 minutter inden du har modtaget din analyse og dit tilbud på markedsføring i Tyskland. For at vi kan lave analysen hurtigt anbefaler vi at udfylde så mange informationer korrekt som muligt. Du skal selv være klar til at acceptere adgang til AdWords.

Udfyld formularen:

 1. Ugyldig indtastning
 2. Ugyldig indtastning
 3. Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 4. Få en AdWords Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

 


 

Det siger vores kunder!

  

 


 

 

 


 

 

 


 

 

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Ugyldig indtastning
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Ugyldig indtastning
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                                  

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987