Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Har du lagt en marketingplan for 2018?

Det har lige været Black Friday, så bliver det jul, og lige efter kommer januarudsalget. Tiden går hurtigt, og hvis du ikke får lagt planer og strategier for 2018, kan du risikere at blive overhalet, af dem der har planlagt deres markedsføringsstrategi med rettidigt omhu.resize dreamstime m 55806642

Hvis du er en af dem, der endnu ikke har lagt planer for digital markedsføring i 2018, så fortvivl ikke, for det kan River Online hjælpe med. Hos River Online er vi specialiseret i digital og online markedsføring, og vi ved, hvordan vi kan sætte gang i din forretning. Ved brug af data, gennemtestede metoder og strategier sammensætter vi den helt rigtige markedsføringsplan til din virksomhed. Uanset om du er en lille selvstændig lokal forretning, en stor virksomhed med afdelinger i hele Danmark eller en international virksomhed – vi har solid erfaring med alle størrelser og brancher..

Når du kontakter River Online, har du mulighed for at få en komplet digital markedsføringsstrategi som skal bære dig gennem hele 2018, skræddersyet til netop din virksomhed og det produkt eller den service du ønsker at sælge. Det kan være svært at overskue alle de forskellige højtider, målgrupper, budgetter, platforme og mere som er en nødvendighed for at følge med udviklingen. Her vil vi komme med et knivskarpt indspil til, hvordan vi vil gribe jeres udfordring an.

Det kan vi gøre for dig

En digital markedsføringsstrategi kan være meget omfattende, og vi vil altid basere den på virksomhedens behov. Mere specifikt indebærer det, men er ikke begrænset til:

Virksomhedsanalyse

Enhver ny virksomhed er en helt ny opgave, for alle virksomheder kan have et forskelligt behov. For at komme godt i gang med opgaven, vil vi starte med at lave en virksomhedsanalyse, hvor vi bl.a. vil undersøge følgende:

• 360 graders analyse af din virksomheds digitale fodaftryk – hvor står i henne?
• Analyse af jeres potentiale på den digitale platform
• Målgruppeanalyse, ved I hvem I skal målrette til?
• Konkurrentanalyse, hvad gør de andre, og hvem skal I indhente?
• Dataindsamling, bruger I viden fra data til noget?

Ud fra vores indsamlede viden, vil vi udarbejde et løsningsforslag fra vores produkter SEO, Adwords, Facebook og flere med følgende udgangspunkt:

SEO

Analyser

• Teknisk SEO analyse fra vores eget udviklede analysesystem
• Analyse af linkprofil, backlinks & referring domains
• Analyse af redirects og andre tekniske foranstaltninger som gør sig gældende på sitet
• Har du brug for lokal SEO (lokal SEO indebærer SEO for et bestemt område/land eller søgninger kombineret med bynavne) laver vi også en lokal SEO analyse

Strategi & Plan

• Forslag til indkøb af kvalitetslinks fra relevante sites
• Plan for udførelse af SEO venligt content til site
• Plan for hastighedsoptimering af websitet og dialog med udvikler omkring justeringer
• Implementering af nye title tags, meta descriptions m.m.

Læs mere om SEO her..

AdWords

Analyser

• Analyse af AdWords kontoens opbygning og struktur
• Vi undersøger kontoen for mangler der kan hindre performance
• Undersøgelse af spildte annoncekroner, hvor kan pengene investeres bedre?
• Undersøgelse af annoncekvaliteten, kunne dine annoncer skrives bedre?
• Udnytter vi alle mulighederne: Remarketing, Youtube, Displaynetværket, Google Shopping?
• Har du brug for lokale AdWords annoncer (lokal AdWords indebærer AdWords for et bestemt område/land eller søgninger kombineret med bynavne) kommer vi også med en analyse på potentialet her.

Strategi & Plan

• Plan over hvilke kampagnetiltag der kan udvide forretningen.
• Strategiforslag til sæsonkampagner (Black Friday, julesalg, januarudsalg m.m.)

Læs mere om AdWords her..

Facebook

Analyser

• Analyser af målgrupper og målretning på Facebook
• Analyse af historisk performance samt virksomhedsside optjek
• Analyse af potentiale for brandboostende annoncer
• Undersøgelse af potentiale for videoads til Facebook

Strategi & Plan

• Opsætning af Facebook Business Manager konto
• Etablering af Facebook annoncekonto
• Etablering af Facebook pixel efter behov
• Sparring og forslag til forbedring af nuværende Facebook aktivitet

Læs mere om Facebook her..

Vi kan også..

Instagram annoncering
LinkedIn annoncering
Bing annoncering
Tracking via Google Analytics & Google Tag Manager


Bestil en digital markedsføringsstrategi hos River Online

Når du udfylder formularen i bunden af siden, vil du blive kontaktet af en af vores rådgivere indenfor 2 arbejdsdage. Hos os er der ikke noget der hedder kold kanvas, og det er vi stolte af. Alle vores leads er genereret gennem egen markedsføring og omtale i branchen, og det er måske noget du vil kunne mærke på os, når du bliver kontaktet af enten Michael, Anders eller Rasmus senest 2 arbejdsdage efter du har indsendt formularen.
Vi kan selv finde rigtig meget information om din virksomhed ud fra hvem du er, og hvad din hjemmeside indeholder, men for at komme rigtig tæt på din forretning skal du medregne, at du bliver ringet op af en af de tre ovennævnte gutter, som vil spørge meget mere ind til din forretning. Nogle af de spørgsmål de kunne stille, er f.eks.:


- Har i den rigtige hjemmeside til at markedsføre jer online?
- Hvad har I af digital markedsføring på nuværende tidspunkt?
- Ved i hvad jeres præcise målgruppe er ift. den markedsføring i planlægger?
- Har I selv gjort jer nogle erfaringer i markedet, hvad føler I der har virket, og hvad har ikke virket?
- Har i gjort jer nogle tanker om det totale budget I har til rådighed for jeres digitale markedsføring?
- Og måske vigtigst af alt: For at I får succes med digital markedsføring, hvilke mål skal I så opnå?

Hvis du ikke kender svarene på alle disse spørgsmål, så gør det ikke noget. Det kan være svært at fastsætte forventninger til et samarbejde, især hvis man ikke sådan rigtigt har haft en markedsføringsstrategi med konkretiserede mål i udsigt. Det du kan regne med er, at vi sammen med dig får besvaret de kravspørgsmål der skal være på plads, før vi kan komme i gang med arbejdet. En gang imellem hænder det, at vi kigger på nogle opgaver som vi ikke kan løfte – når det sker får du som kunde en oprigtig vurdering, og hvis vi ikke med ro i maven føler vi kan hjælpe din virksomhed, så er vi meget ærlige omkring det.
Efter du har haft en dialog med en af de gæve gutter fra vores salgsteam, tager de kontakt til en ledig specialist hos River Online. Afhængig af strategien der skal kigges videre på, kan der blive taget fat i et forskelligt antal af specialister. Hvis du f.eks. har et ønske om at få en AdWords strategi for 2018, så bliver din analyse samt forslag til strategi udspecificeret af en af vores AdWords specialister, det kunne f.eks. være enten Jacob Madsen, Martin Jensen eller Alex Kiszka-Kanowitz. Hvis aftalen indeholder flere produkter, vil der blive tilknyttet 1 specialist for hvert ekstra produkt.

Vidste du at.. : River Online har en HR Chef ansat på fuldtid, hvis eneste opgave er at headhunte de bedste specialister til River Online

Hvis du ønsker en analyse på det tyske marked, så bliver den håndteret af vores tyske specialister og leveret på tysk, dansk eller engelsk – hvad end du føler dig mest tryg ved. Hvis dit fokusområde er et andet sted i verden, så kan vi også sagtens være behjælpelige – vi har et stort netværk af samarbejdspartnere vi trækker på til de helt store internationale opgaver.
Når vi har lavet en analyse eller en strategi til dig, så bliver den sendt direkte pr. mail hvor du i god ro og orden kan gennemgå vores plan for din virksomhed. Vi vil selvfølgelig også meget gerne på personligt besøg eller invitere jer ind på vores kontor enten i Aalborg eller Kolding, for at gennemgå strategien på normalt menneskesprog (nogle gange kan det blive liiidt for nørdet).

Hvis det hele falder på plads, så vil du efter godkendelse af strategien blive kontaktet af jeres nye specialist(er) på opgaven efter senest 1 arbejdsdag, og så er arbejdet ellers i gang.


Hvordan foregår et samarbejde med River Online?

Et samarbejde med River Online er ikke fastsat i rammer. Måske har i allerede nogle interne kompetencer inden for Online Markedsføring, i det tilfælde kan vi supplere på de områder hvor i mangler viden og ekspertise, samt fungere som sparringspartner på de områder i selv varetager. Måske er du markedsføringsansvarlig i en virksomhed uden digitale kompetencer, men har stadig brug for et tæt samarbejde i forhold til rapportering og kommunikation. Du har altid dialogen (uanset i hvilken aftale) direkte med specialisterne som har fingrene nede i jeres arbejde. På den måde sikrer vi, at du vil opnå samme kvalitet i kommunikation og sparring, som hvis du havde en ansat direkte i din egen virksomhed.

Som kunde hos River Online har du faste kontaktpersoner inden for de enkelte kompetencer, og du vil trygt kunne snakke med dem omkring den aftale der er indgået forud for samarbejdet. Oftest er det specialisten, som har udført den indledende analyse der arbejder med din konto, og skulle det ske, at en anden specialist får opgaven, vil de sætte sig godt ind i den forudgående analyse og strategi inden arbejdet påbegyndes.
Alle vores kunder kan skrive til os på e-mail direkte til deres specialist. Dertil er telefonen altid åben for en eventuel påtrængende dialog og der vil altid være løbende samtaler og møder for at sikre den bedst mulige kommunikation og forståelse mellem dit firma og River Online.

Ift. aftalen er der ingen binding. Vi kører altid med løbende måned + 1 måneds opsigelsesvarsel, også på helt nye aftaler.


Er du klar til at rykke markedsføringen i 2018? Det er vi!

Når du bestiller en 360° Analyse på denne side får du samtidig muligheden for at få hjælp til markedsføringsstrategien. Du kan også blot sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe til os på tlf. 80 600 400.

 

Det siger vores kunder..

  

 


 

 

 


 

 

 


 

 

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Ugyldig indtastning
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Ugyldig indtastning
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                                  

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987