Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

SEO på ejendomsmæglere - Brancheanalyse

Hvad sker der egentlig, hvis man tager en branche og sammenligner SEO performance på tværs af 8 forskellige kæder? Hos River Online har vi taget pulsen på et kæmpe marked, nemlig ejendomshandel, og analyseret de 8 største ejendomsmæglerkæder.

Hvor gode er ejendomsmæglerkæderne egentlig til at lave SEO? Vi har analyseret 8 store ejendomsmæglerkæder for at finde ud af, hvem der klarer sig bedst.

De analyserede kæders hjemmesider er:

edc.dk
nybolig.dk
danbolig.dk
home.dk
estate.dk
realmaeglerne.dk
robinhus.dk
lokalbolig.dk

I analysen har vi gennemgået forskellige elementer, hvor vi bl.a. har haft fokus på hvor gode de enkelte kæder er på content, linkbuilding, teknisk SEO m.m.

Interessante målinger

Allerede på meget kort tid kunne vi se, at der var store uligheder i markedet. Kun i enkelte tilfælde kunne vi konkludere klare billeder af performance og strategi, og i andre tilfælde kunne vi konkludere, at særligt én ejendomsmæglerkæde dominerer næsten alt på Google. Det kan bl.a. ses på hvor mange førstepladsplaceringer de enkelte kæder har opnået:

teaser fordelingaftop10placeringer

Få tilsendt 40 siders SEO-analyse gratis

Man kan lære rigtig meget af hvordan de store ejendomsmæglerkæder arbejder med SEO. Hvilke ting gør de godt, og hvilke ting kan forbedres? Laver andre de samme fejl? Er der forbedringer som kan udføres på ens egen side?

Vi har selvfølgelig også lavet individuelle anbefalinger til hvert enkelt domæne, samt en vurdering af hvordan vi synes de performer.

teaser uddrag 

Den samlede brancheanalyse tilsendes på e-mail, når du udfylder vores pop-up formular på denne side.

Referencer

                                                    FMP Badge whitesmall

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987