Brugertest

Bruger- og usability test


Med en usability- og brugertest finder du ud af, hvilke problemstillinger du har på din hjemmeside. Mange virksomheder har brugt mange penge på flotte hjemmesider, men kunderne bliver væk. Med en usability test finder du ud af, hvad der ligger til grund for det manglende salg eller manglende telefonopkald. Det kan være, at din menu opbygning ikke er gennemskuelig for kunden, måske er der en knap, der ikke virker korrekt eller måske, ser siden håbløs ud på en android. Der kan være mange grunde til, at kunderne opgiver og klikker videre til næste side. Når vi laver en brugertest til dig, får du videoer af de brugere, som har gennemført en test af dit websted. På den måde kan du med egne øjne se, hvad du skal have optimeret.


Tænke højt test


Mange kender også en brugertest, som en ”Tænke højt test”. Testen bliver lavet med flere brugere, som ledes over til dit websted. Her skal de ”tænke højt”, mens det bliver optaget på video. Denne test giver et klart billede af, hvilke problemstillinger dine brugere ser på din hjemmeside eller webshop.


 Vi hjælper dig med at indsamle data


Når du bestiller en usability test hos os, hjælper vi dig med at analysere den data, vi får tilbage. Vi kombinerer denne data med en Analytics rapport, så du har et meget stærk værktøj til at forbedre brugeroplevelsen på en webshop.

Kontakt os i dag for at høre mere om usability tests.

FÅ ET TILBUD!

  1. Ugyldig indtastning
  2. (*)
    Ugyldig indtastning
  3. Ugyldig indtastning

Uforpligtende

checker  Et tilbud er 100% uforpligtende

checker  Vi gennemgår dit website

checker  Vi analyserer potentialet

checker  Vi opsætter mål i tilbuddet

checker  Vi sender tilbuddet på mail

RiverOnline-ALLE23

FØLG OS PÅ FACEBOOK

HER HOLDER VI TIL?

Kolding C | Aalborg SV | København K | Nykøbing Sjælland

                    

Copyright © 2017 River Online ApS - CVR 36489987 -