online marketing by River Online

FÅ EN GRATIS ANALYSE

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

NETE KAASEN / SENIOR CONTENT ADVISOR

Område
Content
Lokation
Kolding

Lad mig præsentere mig selv

Mit navn er Nete Kaasen, jeg er 42 år. De seneste 4 år har jeg drevet selvstændig virksomhed, hvor jeg har hjulpet virksomheder til bedre synlighed gennem content marketing og storytelling. Min puls stiger, når jeg får lov til at lytte til virksomheder med noget på hjerte, og jeg tror på, at alle virksomheder har en historie der er værd at dele, hvis de har modet til at fortælle den. 

River Online er sådan en virksomhed, og det her er fortællingen om, hvordan en personlig interesse blev til en spirende professionel forelskelse, og nu et forhold.

Interesse, forelskelse og flirt

I mit virke som selvstændig har jeg mange gange arbejdet sammen med River Online. Både omkring mine egne kunder og omkring deres kunder.
Da jeg tilbage i 2015 sidder i Chicago til verdens største lederskabskonference, og skal pege på en dansk virksomhed, der har potentialet til at blive en ledervirksomhed, tænker jeg på River Online.

Uanset hvem jeg arbejder sammen med fra River Online, mærker jeg en professionalisme, troværdighed, og arbejdsglæde, og det går op for mig, at hvis jeg skal opgive min selvstændighed for at binde mig til en virksomhed, så skal det være River Online.

Interessen er gengældt

Det viser sig, at interessen er gengældt. Flere gange antydes det, at hvis jeg har lyst, er der plads til mig på kontoret. I sommeren 2017 er det lige ved at blive alvor, men skæbnen vil det alligevel anderledes. Der er åbenbart noget jeg skal lære, inden jeg er klar. Det viser sig at være en lederuddannelse.
Det er halvvejs gennem denne uddannelse, at min telefon pludselig ringer, og det er Anne med et tilbud, som hun mener, jeg ikke kan sige nej til. Og hun har ret.

Jobbet jeg ikke kunne sige nej til

Jeg var solgt. Stillingen var den helt rigtige kombination af ledelse, nørderi, mennesker og fortællinger. Skræddersyet til mig.

Den primære opgave bliver at være leder for det store korps af tekstforfattere, der er tilknyttet River Online, både i Danmark og i resten af Europa. De er en uvurderlig del af virksomheden, og koblingen mellem dem, River Online og vores kunder skal udvikles.
Sekundært skal jeg tage pulsen på kunder, der har noget på hjerte som de ønsker fortalt, og gennem værdifuldt content og storytelling styrke deres markedsføring.
Sidst men ikke mindst skal jeg undervise gennem MindRocket, bidrage til CSR projekter og til ansættelsen af nye dygtige medarbejdere. River Online er nemlig med i et samarbejde om at hjælpe borgere på kanten af arbejdsmarkedet i gang igen. Det er et område, jeg længe har drømt om at udvikle.

Så ja! Det her er et drømmejob, og jeg glæder mig vildt til at være en del af et team af nørder, der er lige så dejligt skæve og dedikerede som jeg selv er.

Lige så meget glæder jeg mig til at møde dig. Om det er fordi, du har en historie du skal have fortalt, en markedsføringsløsning, du skal have styrket, om du deltager på et undervisningsforløb hos MindRocket eller om du ønsker at være en del af vores tekstforfatter-korps, så vil jeg se frem til, med River Online i ryggen, at gøre en forskel for dig.

Kontakt Nete

⇩ Få en gratis Google Ads, SEO & Facebook analyse samt et tilbud ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 4. Få en AdWords Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

     Læs mere om 360 Analysen her

                                                                  

 

Copyright © 2018 River Online ApS - CVR 36489987