Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online
Comparison Shopping Service

Comparison Shopping Service (CSS)


Ved du, om du får det meste ud af de penge, du bruger på Google Shopping? Hos River Online er vi certificeret CSS Partner. Det betyder, at vi kan give vores kunder nogle unikke fordele, hvis de vælger at bruge vores prissammenligningsplatform, River Ads, til at annoncere med på Google Shopping. Faktisk er fordelene så store, at du måske allerede har set mange forskellige virksomheder benytte forskellige CSS’ere til at annoncere med i stedet for blot at benytte Googles egen standardløsning:

rektangel20

 

Få en skarp partner til CSS


Når du benytter River Ads som CSS, så er det fordi du ikke ønsker at gå på kompromis, og samtidig ønsker at opnå de absolut bedste fordele der er ved brug af en certificeret CSS-partner. Vores badge samt vores registrerede partnerprofil er vores bevis på, at vi er blandt Danmarks skarpeste til at skabe performance med Shoppingannoncer. Som registreret CSS-partner får River Online adgang til alle de seneste marketingstrategier, facts og indsigter for Google Shopping platformen – direkte i samarbejde med Google. Dertil får River Online som partner adgange til specielle events og specialtræning, som højner vores performance endnu mere. Modsat mange andre har vi valgt ikke at indgå samarbejde med en eksisterende platform som f.eks. nogle af de mest populære prissammenligningstjenester. Havde vi gjort det, ville vi i River Online miste alle de specialfordele der er ved f.eks. eksklusive træningssessioner m.m. – de fordele skal direkte komme os, og derved vores kunder, til gode.

Du kan genkende en certificeret CSS Partner på deres partnerbadge, samt hvis du kan finde deres CSS Partnerprofil på Googles hjemmeside, her er vores registrerede partnerprofil: https://comparisonshoppingpartners.withgoogle.com/partner/riverads/

 

Du kan spare 20 %* - og mere til


Når du vælger at annoncere i shoppingresultaterne gennem en CSS, som f.eks. River Ads, så giver Google en konkurrencedygtig discount på 20 %* på ens CPC. Den 20 %* besparelse er allerede indregnet, når du deltager i en auktion om at få dine produkter vist i søgeresultaterne. Derfor kan du opnå en langt større effektiv markedsføring, hvor du får flere visninger og klik end du ville gøre med en normal Google Shoppingkampagne.

Udover den indregnede CPC besparelse har Google også i øjeblikket nogle forskellige kampagner kørende. Hvis en 20 %* besparelse ikke frister nok, hvordan lyder det så med minimum 20 % annoncekredit kickback i oktober måned 2018? Eller en 5 % ekstra kickback i november og december 2018? Som Shoppingannoncør kunne julen altså blive ekstra sprød. Her er de ekstra fordele for resten af 2018:

 

 

Hos River Online har vi gjort det simpelt


Hos River Online vil vi altid gøre vores bedste for, at vores kunder får de mest konkurrencedygtige fordele på markedet. Det er årsagen til, at River Online er et af de eneste bureauer i Danmark, som har udviklet sin helt egen CSS-platform. Vi har muligheden for at give alle fordelene ubeskåret til vores kunder. Ude i markedet ser vi mange forskellige forretningsmodeller, når det kommer til brugen af CSS. Det kan f.eks. være, at man skal betale et månedligt beløb, en fast klikpris, en %-del af omsætningen eller udgiften for at være med på en CSS-løsning. Hos River Online får vores kunder løsningen gratis.

 

Hvad er anderledes med River Ads som CSS?

 

 • Du vil fortsat skulle køre Google Shoppingkampagner gennem Google Ads som du plejer at gøre. Dertil vil administrationen af Google Shopping være præcis den samme som du kender, og du betaler stadig direkte til Google. Du skal dog være opmærksom på, at CSS-aktiviteter skal foregå på en særskilt Google Ads konto. Denne opretter vi selvfølgelig til dig.
 • Der vil også være en separat Merchant Center konto tilknyttet River Ads, som vi opretter til det særlige formål. Her vil du eventuelt bruge det samme feed, som du gør til dine normale Google Shoppingkampagner.
 • Der er ingen forskel i selve kundeoplevelsen. Et klik på en River Ads annonce vil bringe kunden frem til produktets side, præcis som hvis det var en normal Google Shopping leveret annonce.
 • I stedet for ”Fra Google” under annoncen vil der stå ”Fra River Ads”.Hvorfor er denne mulighed opstået?


Det er selvfølgelig ikke med Googles egen gode vilje, at de skal begynde at lade andre virksomheder end dem selv annoncere på Google Shopping samt give alle disse ekstra fordele såsom CPC besparelser og kickback på forbrug. Google er blevet pålagt at åbne op efter en sag som blev ført af EUs konkurrencekommission - bl.a. skulle Google, indtil de kom med en holdbar løsning, betale 5 % af deres samlede årlige omsætning, hver eneste dag i bøde indtil de fandt en løsning. Løsningen er det tiltag vi ser nu, og det er derfor, du kan opnå så gode fordele ved at benytte River Ads som CSS til dine Google Shoppingannoncer fremfor at benytte Googles standardløsning.

 

CSS FAQ


Q: Hvor vil River Ads vise annoncerne henne?
A: I Googles øverste søgeresultater eller ude til siden, hvor der vises normale Google Shoppingannoncer.

Q: Hvordan bliver jeg faktureret, og hvad bliver jeg faktureret for?
A: Når du bruger River Ads, vil du blive faktureret, uden ekstra margin, præcis det som du bliver opkrævet af Google. Du vil også betale direkte til Google, ligesom du plejer at gøre med en normal kampagne.

Q: Skal man være kunde hos River Online, hvis man ønsker at benytte River Ads?
A: River Ads er gratis for River Onlines kunder. Vi har også løsninger til virksomheder som ikke ønsker at være kunde, men blot gøre brug af de fordele River Ads som CSS kan tilbyde. Tag kontakt til os hvis du ønsker at benytte mulighederne uden at være kunde.

Q: Kan et andet marketingbureau end River Online arbejde med kampagnerne, selvom River Ads benyttes som CSS?
A: Ja, sagtens. Tag kontakt til os, så finder vi en løsning hvor i kan få alle fordelene ved River Ads, og samtidige beholde jeres nuværende marketingbureau til optimeringen og håndteringen af kampagnerne.

Q: Jeg har allerede en CSS-Partner, kan jeg så bruge River Ads?
A: Ja, det kan du godt. Faktisk er der gode fordele i at benytte mere end en CSS. Som annoncør vil du ikke vise det samme produkt flere gange i søgningen, selvom du har flere CSS’ere tilknyttet, du vil derimod vise det mest relevante resultat, og derved betale den billigste pris. Så hvis flere CSS’ere optimerer feeds på samme tid, så kan du opnå en givende effekt.

 

Q: Hvem ejer den separate Google Ads konto, som skal bruges til at køre River Ads Shoppingannoncer på?
A: Du vil altid eje kontoen, samt de data der måtte tilhøre kontoen. Ved oprettelse af Google Ads kontoen bliver en mail af dit valg tilknyttet kontoen som administrator.

Q: Hvor kan jeg læse noget mere om CSS-programmet generelt set?
A: https://comparisonshoppingpartners.withgoogle.com/

 

Få oprettet din River Ads CSS annoncekonto

Ønsker du at komme i gang med at høste fordelene i samarbejde med River Ads? Vi har lavet to muligheder for samarbejde med River Online og River Ads.

 


 

1. Få mere information om CSS og Google Shopping

 

 

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Ugyldig indtastning
 4. Ugyldig indtastning
 5. Ugyldig indtastning

 

2. Kom igang med CSS med det samme

Hvis du allerede har besluttet, at du bare skal igang med CSS med det samme, så kan du ufdylde udfylde denne formular. Udfyldningen er uforpligtende.

Til vores konkollegaer i branchen: Vi har gennem de sidste 3 måneder set en konkurrenceforvridning i forhold til, at nogle i branchen kan tilbyde 20 % på Shopping, hvor andre ikke kan. Derfor åbner vi op for, at alle konkollegaer i branchen kan tilmelde deres kunder RiverAds.com. Vi ønsker en sund konkurrence, som ikke er domineret af de stærkeste i branchen. Vi forpligter os samtidig til ikke at kontakte jeres kunder, når I tilmelder jeres kunder til RiverAds.com. I kan få mere information ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. (*)
  Ugyldig indtastning
 4. (*)
  Ugyldig indtastning
 5. (*)
  Ugyldig indtastning
 6. (*)
  Ugyldig indtastning
Alle priser er ex. moms. Ønsker du flere domæner - Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Har du brug for hjælp?

Hvis du ønsker mere information omkring dine muligheder for at opnå de bedste fordele på dine Google shopping annoncer, så er du meget velkommen til at ringe til os i dag på 80 600 400.


*Da Google kan ændre deres retningslinjer for CSS, kan vi ikke holdes ansvarlige for CSS løsningen.
Google skriver følgende: https://comparisonshoppingpartners.withgoogle.com/incentive_program/

Referencer

               FMP Badge whitesmall    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987