Skip to main content
SEO

Den perfekte artikel til seo

Af juni 13, 2013februar 17th, 2022No Comments

Når du skal skrive perfekte seo artikler, skal du være klar over, at den ikke kan skrives i et snuptag. Set med SEO øjne, er det nemlig ikke muligt at skrive den perfekte artikel til seo første gang, eller at skrive en artikel, der kun ved hjælp af indhold, kan blive højt ranket i søgemaskinerne. Du kommer nemlig ikke udenom at skulle lave links til din artikel, hvis du vil have den højt placeret på et søgeord med mange søgninger.

Det er dog muligt at skrive artikler som går direkte ind på side 1 efter kort tid, hvis konkurrencen er lav, da links stadig tæller mere end indholdet, og med lav konkurrence er der som regel ikke mange links. Eksemplet du kan læse nedenfor, er noget vi har gjort mange gange, med succes på søgeord med under 100 søgninger pr. måned. Og det er måske svaret på den perfekte artikel til søgemaskinerne uden linkbuilding.

Alle andre skriver at søgeordet skal gentages!

Hvis man læser på forskellige forums og blogs ude på nettet, skriver rigtig mange, at en perfekt artikel skal have sit primære søgeord i: H1, Tekst, H2, Tekst, Meta titel, meta description osv. Det er det mange i dag tror er tilfældet. Men det er langt fra sandheden, mener vi hos RiverOnline.

SEO tekster skal skrives efter konceptet: Less is more

Når du efter vores forsøg og mening skal skrive en perfekt seo tekst, så skal du ikke skrive det søgeord du gerne vil være synlig på mere end en gang. Nedenfor vil jeg vise dig et eksempel på en tekst med lav konkurrence, som gik ind som nummer 2 på side 1., efter 7 dage, og som nummer 1. på side 1. efter blot 2 uger, søgeordet vi gerne vil være synlig på i dette tilfælde, er: seo århus:

  • Meta Titel    – SEO Århus – Læs mere eller book et møde her
  • URL              – /seo-århus
  • H1                 – SEO i Århus
  • Brødtekst 1 – SEO århus som helhed indgår en gang i de 10 første ord på den første linje.
  • Herefter i H2, og i anden og eller trejde tekst indgår SEO og Århus kun hver for sig, og ikke som et sammensat ord.

Denne opstilling har vist sig at være meget effektiv, til at skabe hurtige resultater. Som nybegynder kan man lave mange af disse artikler, uden brug af linkbuilding, for på den måde at opnå flere besøg. Det er selvfølgelig klart, at hvis man skal ranke på ord med over 100 eller flere tusinde søgninger på pr. måned, og med mere konkurrence fra konkurrenter, bliver man nødt til at lave links til artiklen.

Håber at du fik lidt ud af det, og at det kan hjælpe dig til at lave bedre artikler til seo i fremtiden. Om ikke andet, kan det måske få dig til at tænke over, hvor vigtigt det er at eksperimentere, med de tekster du har på din hjemmeside eller webshop.

Det er vigtigt at fortælle, at denne metode ikke virker på samme måde med enkeltstående søgeord, men kun er effektiv ved søgefraser med to eller tre ord. Men du kan selv prøve, og du er altid velkommen til at stille spørgsmål i brevkassen, hvis du vil vide mere om seo.

Du kan læse mere om SEO her.

Artiklen bygger på over 100 tests. I 90% af tilfældene ranker søgefraser bedre efter denne opstilling.

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse