Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

NB: Vi søger ikke p.t., men vi vil altid gerne høre fra dig

Er du den fødte rådgiver der elsker langvarige relationer til dine kunder?

Vi søger den næste teamplayer til vores salgsteam som allerede består af tre erfarne og engagerede rådgivere. Stillingen kræver et indgående kendskab til online marketing, dog primært inden for SEO, Google Ads og annoncering på sociale medier, men et bredere kendskab er også relevant.
Der vil i stillingen både være fokus på nysalg samt vedligeholdelse og fastholdelse af eksisterende kunder. Salget foregår udelukkende via leads og netværk. Det vil derfor være en stor fordel, at du har et bredt netværk at trække på, eller er indstillet på at opbygge et. 

Stillingen er til besættelse i Aalborg eller Kolding.

Hvad indeholder stillingen?

Du vil, sammen med de øvrige sælgere, bl.a. få ansvar for:

• Kontakt til og opfølgning på leads
• Rådgivning af kunder
• Udarbejdelse af tilbud og strategier
• Udvikling og fastholdelse af eksisterende kunder
• Afholdelse af kundemøder
• Udvikling af netværk
• Sparring med konsulenterne om kunderne
• Projektledelse på store kunder

Der lægges vægt på et stærkt samarbejde i både salgsafdelingen og med øvrige medarbejdere i River Online, men det er samtidig vigtigt, at du er selvkørende og har fokus på at nå de opsatte målsætninger.

Hvad skal du levere

Vi søger en digital rådgiver med relevant salgserfaring fra online marketing bureau eller på anden måde en kombination af erfaring fra både salg og online marketing.
Det er naturligt for dig at kommunikere med kunder der kommer fra alt fra små webshops til store internationale brands, og du forstår at afklare deres behov og finde løsninger der lever op til deres forventninger. Samtidig har du god forretningsforståelse og har styr på at lave løsninger der er langtidsholdbare for både kunder og River Online.
Du er en stærk relationsskaber og vægter relationer til kunder, samarbejdspartnere og kollegaer højt.

Lidt om alt det gode

Vi tilbyder en arbejdsplads med mulighed for at udfolde sig både fagligt og personligt. Der er kort fra tanke til handling, og det er nemt at komme igennem med nye idéer og at få ansvar for nye områder.
I det daglige tilbyder vi lækker frokostordning, frugt, god kaffe og meget andet godt. Desuden har vi massage- og frisørordning, så både skuldrene og lokkerne sidder som de skal.
Vi tager ofte på ture – fx til Mallorca for at lave reklamefilm og Dublin for at besøge Facebook og Google. Julefrokost og sommerfest er en selvfølge og fejres i god stil. I det hele taget elsker vi at være sociale!

Hvad så nu?

Hvis ovenstående lyder som det helt rigtige for dig, kan du sende dit CV til Anne Egsgaard på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Ved spørgsmål er du også velkommen til at skrive til os!

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                    FMP Badge whitesmall

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987