FÅ EN GRATIS ANALYSE

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

Google Display Annoncering

Vil du gerne have dit brand ud, og ønsker du at skabe kendskab til din forretning? Det kan Display annoncering på Google netværk hjælpe dig med.
På displaynetværket, er der tilmeldt millioner af hjemmesider, og ved brug af Googles målgrupper, rammer vi dine kunder på det helt rigtige tidspunkt og det helt rigtige sted.

Bannerannoncering er på vej tilbage

For bare 5 år siden troede vi alle, at bannerannoncering var på vej ud, da Googles search tog mere og mere over. Men indenfor de sidste par år, er annoncering på nettet steget enorm meget. En af grundene til denne stigning, er fordi det er blevet nemmere og bedre at ramme netop dine målgrupper, og derfor virker det bedre i dag, end for 5 år siden. Det er den største årsag til stigningerne i displayannoncer.

Men hvad er display annoncering?

Google Display annoncer består af to dele. Den ene del hedder Google AdWords, hvor annoncører som dig selv, kan ligge bannere på nettet, med et link til dit website. På den måde kan du lave annoncering på hjemmesider, som du ikke engang har kendskab til, men som passer perfekt i din målgruppe. Det kan også være på websites, som du har kendskab til. Det sker nemlig ofte, når f.eks. DBA, ekstra bladet eller andre store aviser, ikke kan sælge deres annoncepladser, fylder dem ud med Google Display annoncer, og det er faktisk mere reglen end undtagelsen i dag.

Her ser du et eksempel fra Ekstrabladet.dk, hvor vi har markeret Google Display annoncerne med en lille pil.

Google AdSense gør det muligt

Den anden del er Google AdSense, som er den del, hvor virksomheder eller private kan tilmelde deres websites til Googles netværk. På den måde tilbyder de plads til Google display annoncer på deres website. De får 66% af klikprisen som du betaler, det kan derfor være en god forretning for selv det mindste magasin at bruge Google AdSense.

Retargeting på display er effektiv

Når du annoncerer på netværket, kan du bruge netværket på mange måder. Den mest brugte er retargeting, hvor du kan ramme de besøgende som har besøgt dit website. Det er effektivt, fordi du kan vise dem, netop det banner som passer til den side, de har besøgt. Du kan også vise kunderne gode tilbud på alternative produkter, til det de allerede har købt. Det er både effektivt og smart.

Vil du høre mere? Vi er klar til at hjælpe dig

Hvis du vil høre mere om annoncering på Google netværk, så kontakt os i dag, så hjælper vi dig videre med en strategi der virker. Det skal nemlig laves rigtigt, hvis du vil have maksimalt udbytte ud af bannerannonceringen. Kontakt os, for at høre mere, det er helt uforpligtende.

FÅ EN GRATIS 360°ANALYSE

Du bestemmer selv, hvor meget du vil udfylde.
Jo mere du udfylder, jo bedre kan vi gøre vores arbejde.

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. (*)
  Ugyldig indtastning
 4. Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Få en AdWords Analyse
  Ugyldig indtastning
 6. Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

HVAD ER EN 360°ANALYSE?

Se hvad en 360 analyse er, og hvorfor du skal få den lavet.

Læs mere om 360 Analysen

River Online Marketing

FØLG OS PÅ FACEBOOK

HER HOLDER VI TIL?

Kolding C | Aalborg SV | København K | Nykøbing Sjælland

Copyright © 2017 River Online ApS - CVR 36489987 -