Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Efterskolernes dag 2018

Hvorfor skal eleverne vælge jer? I ved det, men ved de det?

Hvorfor skal eleverne vælge jer? I ved det, men ved de det? Er de kommende skoleår booket med elever? – Eller er der ledige senge? Efterskolernes dag 2018 er en fantastisk mulighed for at få potentielle elever ud og se skolen, indlede dialog og i bedste fald få dem indskrevet. Men hvorfor skal de vælge at besøge jer? Hvis i ikke skal drukne i mængden af tilbud skal i tænke ud af boksen, og sørge for at gøre et godt indtryk hos både elev og forældre.

 • Efterskolernes dag 2018 løber af stablen søndag d. 30 september
 • Efterskolernes aften 2019 afholdes d. 9 januar

Specialister i markedsføring for efterskoler

Hos River Online har vi specialiseret os i at hjælpe efterskoler med deres online markedsføring. Vi ved at jeres kommende elever samt deres forældre har deres daglige færden på søgemaskiner samt de sociale medier. Her skræddersyr vi en handlingsplan der sikrer at I er synlige frem imod jeres vigtige dage på året, så som efterskolernes aften i januar samt efterskoles dag i september måned. Vores nørder har gennem en årrække arbejdet intenst med at udvikle og teste mulighederne af ift. Rekruttering af nye elever til de kommende skoleår. Hos River Online tilbyder vi en tage tøjlerne og sørger for at jeres årlige events bliver fyldt med potentielle elever samt deres forældre. Ligeledes står vi altid til rådighed med fleksible kampagner ift. jeres individuelle behov. Dette uanset om det er særlige åbent-hus arrangementer, Camps eller lign.

Facebook plan for din efterskole!

Det er vigtigt at gøre sig tanker omkring hvordan man vil fange interessen hos forældre og elever uanset om det er Efterskolernes aften i januar eller efterskolernes dag 2018 i september. Her valfarter familier med unge mennesker rundt i hele landet for at besøge landets efterskoler og se nærmere på forhold og faciliteter. Men hvordan sikrer I at de besøger netop jeres skole? River Onlines nørder sidder klar til at hjælpe og har netop de annoncevarianter der sikrer at både kommende elever og deres forældre bliver nysgerrige og besøger netop jer! Vi ved gennem vores mange års erfaring af Facebook er et af de steder hvor elever og forældre bliver påvirket til at planlægge et besøg på en specifik skole. Så med det rette mix af billeder, video og tekst sørger vi for at jeres efterskole også er tilstede på det vigtigste sociale medie.    

Skal vores efterskole på Google AdWords?

Med alt den påvirkning fra sociale medier, tv, radio og trykte medier er synlighed på søgemaskinerne fundamental. Når elever og forældre hver dag hører om forskellige efterskoler med et hav af muligheder, ser de sig oftest nødsaget til at undersøge markedet yderligere. Her er Google den fortrukne vej at gå. Her er det uhyre vigtigt at I står klar til at samle de potentiel interesserede elever og deres forældre op. Her er Google AdWords helt optimal. Her kan vi sikre at målgruppens søgninger stemmer overens med jeres budskaber. 

I august og september måned er søgeadfærden på eksempelvis ”efterskolernes dag” eksplosiv. Så her er det vigtigt at netop jeres efterskole er 100% til stede. Som Google Premier Partner sikrer River Online at netop jeres efterskole er til stede når de kommende elever skal findes.

 

SEO – Søgemaskineoptimering hjælper med flere elever

Ligger din efterskole bedre placeret på relevante søgninger på Google får I flere elever. Hos River Online hjælper vi med netop det. Vi låser os ikke fast på antallet af søgeord vi arbejder på, men arbejder derimod 100% datastyret med fokus på at sikre, at alle senge på efterskolen er booket til det kommende skoleår.Vi hjælper med analyse af hjemmesiden, finder de vigtigste søgeord, tekniske udfordringer og optimeringspotentialet. Vi udfører arbejdet og sikrer at jeres hjemmeside står stærkere på markedet fremadrettet.Vi sørger for enkel og gennemsigtig rapportering der er skræddersyet efter jeres ønsker og behov. Vi har altid fokus på værdien for jer, uanset om det er mange besøgende til arrangement, eller andre parametre som er vigtige for jer.

seo

Markedsføringsansvarlig på en efterskole?

Sidder du som ansvarlig for markedsføringen på en efterskole og synes at alt det der SEO, AdWords og Facebook/Instagram er en jungle. Så kontakt os i dag og hør nærmere om mulighederne for netop jeres efterskole.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Ugyldig indtastning
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Ugyldig indtastning
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                                  

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987