facebook marketing

FÅ EN GRATIS ANALYSE

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

Er du super skarp til Facebook annoncering?

Har du erfaring med Facebook annoncering? Ved du alt om målgrupper? Og har du opsat hundredevis af annoncer? Så er det måske dig vi søger til vores ekspert stilling i vores Facebook team.

Send din ansøgning til Anne Egsgaard på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  - Vi glæder os til at høre fra dig.

Lidt om din nye arbejdsplads

Hos RiverOnline betyder personlig udvikling og glade medarbejdere alt og vi bruger mange resourcer på at have det bedste team. Faktisk har vi det sidste år både været 5 dage på Mallorca med all inklusive samt på skitur i Østrig, som er en tilbagevendende begivenhed. De ture er med til, at vi har det stærkeste team som virkelig hjælper hinanden, og anser hinanden for venner i stedet for kollegaer. Det er en styrke som man både som kollega og arbejdsplads nyder rigtig godt af.

Du kommer til at arbejde med utrolig dygtige folk indenfor hvert deres område, nogle er hamrende dygtige til teknisk SEO, nogle til linkbuilding, og andre til AdWords, og programmatic Advertisment. Kort udsagt kommer du til at arbejde sammen med nogle mennesker som kan udvikle dig indenfor andre områder end lige Facebook.

Se meget mere om River Online som arbejdsplads her

Stillingen som Facebook ekspert

Vi søger en ambitiøs Facebook geek, og du skal have et drive ud over det sædvanlige.

Arbejdssted er Roskilde, Kolding eller Aalborg, helt afhængig af hvor du bor.

Send din ansøgning til Anne Egsgaard på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - Vi glæder os til at høre fra dig.

Du er altid velkommen til at sende en ufprpligtende mail til Anne, hvis du har spørgsmål. Vi har tavshedspligt uanset hvem du er, og hvor du arbejder.

Facebook-Ekspert

River Online Marketing

FØLG OS PÅ FACEBOOK

HER HOLDER VI TIL?

Kolding C | Aalborg SV | København K | Nykøbing Sjælland

Copyright © 2017 River Online ApS - CVR 36489987 -