Skip to main content

Der står ganske vist kun oktober i kalenderen, men julehandlen nærmer sig med hastige skridt, og det er efterhånden på tide at klargøre de første julerelaterede reklamefremstød!

Vil du være med?

River Online har derfor lavet en smart juleguide, der gør det endnu nemmere for dig at udnytte din virksomheds digitale markedsføringspotentiale i forbindelse med julehandlen.

I juleguiden har vi med 38 sider skabt et komplet overblik over mærkedage, annonceringsmuligheder og værktøjer, så din virksomhed kan stå endnu stærkere i den kommende tid. Du finder blandt andet info om alle relevante mærke- og handelsdage i forbindelse med julen, samt hvilken betydning de har for netop din virksomhed.

Men vi har mere på sinde:

For River Online er det vigtigt ikke kun at vejlede og guide de virksomheder, der allerede har en online tilstedeværelse og en velfungerende webshop. Vi ønsker nemlig også at gøre en forskel for de virksomheder og restaurationer, der ikke har en e-handelsplatform, samt de servicevirksomheder, som ikke har fokus på varesalg.

Valget af fremgangsmetode og annonceringsstrategi afhænger af den enkelte virksomhed og den pågældende markedssituation. Derfor er det helt essentielt for dig at vide, hvordan din virksomhed med fordel kan henvende sig målrettet og effektivt til netop jeres målgruppe.

Skal vi hjælpe dig?

Har du brug for professionel rådgivning og sparring? Så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld blot formularen nedenfor – så tager vi en uforpligtende snak og vurderer, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed bedst muligt!

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse