Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online
header

Facebook udfordrer Amazon og Google Shopping

Facebook har netop lanceret to store nyheder.

Facebook laver en kryptovaluta sammen med flere stærke spillere på markedet bl.a. Paypal, Visa og Spotify. Vi vender tilbage til dette emne når vi har mere information. 

Den anden kæmpe nyhed, som vi kan fortælle mere om nu, er lanceringen af et nyt element i deres Business Manager. Faktisk er elementet, som kaldes ’handelsadministrator’, så nyt, at det indtil videre er begrænset til USA.

Facebook handelsadministrator

Hvad går Facebooks handelsadministrator ud på? Svaret er køb og betal produkter direkte på Facebook og Instagram. Interesserede kunder skal ikke engang forbi en annoncørs hjemmeside for at handle. Godkendte virksomheder som benytter handelsadministrator kan desuden tilføje produkter i Facebooks Marketplace. Du vil, som virksomhedsejer samt indehaver af en virksomhedsprofil på Facebook og Instagram, nu være i stand til at administrere ordrer og måle salg direkte på handelsadministratorplatformen.  

Den altafgørende fordel ved handelsadministratoren for dig, virksomhedsejeren, bliver, at dine kunder nu får en meget let vej, til det du er allermest interesseret i, nemlig salg. Dine kunder kan nu både se dine produkter og købe dem direkte på Facebook og Instagram, uden på noget tidspunkt at skulle forlade din Facebook- eller Instagramvirksomhedsside. Der bliver med andre ord meget få steps i processen fra ”blot at kigge på dit produkt” til faktisk at foretage et køb. Udover at dine kunder får en lettere vej til købet, får du som indehaver af en handelsadministratorplatform løbende indsigt i dine kunders handelsvaner samt anbefalinger til, hvordan du kan øge dit handelsadministratorsalg fremadrettet – alt i én og samme platform.

Det er en kæmpe nyhed og et ambitiøst udspil fra Facebook. Forestil dig, at Facebook pludselig har samtlige webshops produkter på deres Marketplace, som det vil være enkelt at sortere og søge i for købsklare kunder. Så er det en seriøs modspiller til både Amazon og Google Shopping.

Krav

Der er selvfølgelig flere krav man skal leve op til, hvis man ønsker at sælge sine produkter via den nye platform. Alle ordrer skal kunne afsendes inden for 3 hverdage, og alle produkter skal overholde Facebooks retningslinjer. Desuden skal man være opmærksom på, at Facebook træffer afgørelser omkring tilbagebetaling af beløb, hvis sælger og køber ikke er enige. Facebook træffer den endegyldige afgørelse, og hvis de arbejder lidt på samme måde som Amazon, så bliver det ofte i købers favør. Kravene virker heldigvis ikke større end mange af de andre produkter hos Facebook såsom Facebooks produktkataloger.   

Hos River Online tror vi det her bliver kæmpe stort, og vi kan slet ikke vente til denne mulighed kommer til Danmark. Vi er allerede i gang med at finde al information om den nye platform, så vi er klar til hjælpe vores kunder ind på handelsadministratoren.

 

Hold dig opdateret med nyhederne fra Facebook

Hos River Online gør vi alt for at holde vores kunder opdateret med de nyeste features fra Facebook. Følg os på vores Facebook side for at få de nyeste og mest aktuelle nyheder inden for Facebook, men også inden for SEO, Google Ads, Instagram, LinkedIn og meget mere.

 

Få en gratis Facebook analyse

Tror du din annoncering på Facebook kunne blive bedre? Hos River Online tilbyder vi en gratis analyse af din Facebook annoncering. Udfyld vores formular på vores Analyse-side og modtag en analyse direkte i indbakken.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                    FMP Badge whitesmall

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987