Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online
ER TARGETING DIT SPECIALE?
Så er du måske vores nye Facebook Specialist

Vi søger en dygtig specialist til vores social media team

Vi søger en dygtig specialist til vores social media team. En specialist der ved hvad det handler om, når snakken falder på business manager, pixel, retargeting og ROAS. For dig er online marketing, og specielt Facebook og andre sociale medier, en livsstil mere end et arbejde, og du er hele tiden på jagt efter det nyeste nye inden for feltet.

Du trives med at have direkte kundekontakt og med at håndtere og optimere på mange kunder. En rigtig god dag for dig er, når de resultater du leverer, overstiger dine kunders vildeste forventninger.

Du kommer til at sidde med dine egne kunder, men der vil altid være et team af dygtige og engagerede kolleger at sparre med.

Du har solid erfaring med annoncering på Facebook og andre sociale medier fra bureau eller lignende, og har også gerne erfaring med kundekontakt.

What’s in it for me?

Stillingen er på vores kontor i Aalborg, Kolding eller Odense, hvor der allerede sidder en god flok dedikerede (og lidt nørdede) medarbejdere.
Det er vigtigt for os at have det sjovt når vi er på arbejde, og derfor prioriterer vi at have tid til at grine over et Youtube klip eller at hygge os med kage, når der er noget at fejre (og der er heldigvis ofte noget at fejre). Samtidig er vi seriøse og har høje målsætninger på både vores egne og vores kunders vegne, hvilket betyder, at der er gode muligheder for udvikling af faglige kompetencer.

Vi får leveret sund frokost på kontoret, har god kaffe, frugtordning samt frisørordning. Når vi når vores fastsatte mål, tager vi på tur til fx Schladming hvor skibakkerne besøges, til Mallorca for at lave reklamefilm og Dublin for at opleve Facebook og Google ”behind the scenes”.

Wow det er da lige mig, men hvad gør jeg så nu?

Lyder det som det helt rette for dig, sender du dit CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til HR-chef Anne Egsgaard på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi glæder os til at høre fra dig!

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

               FMP Badge whitesmall    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987