FÅ EN GRATIS ANALYSE

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

Facebook "Synes godt om" side

En Facebook "synes godt om" side, kan være med til at bibeholde dine kunder. Når du har oprettet en "synes godt om" side, skal du via din webshop eller hjemmeside, få folk til at synes godt om netop din side. Det kan gøres på flere forskellige måder. Den bedste måde er selvfølgelig at have de rigtige produkter, den bedste service og gode priser. Når brugerne er tilfredse med den side, de besøger, trykker mange automatisk på "synes godt om", hvis du har installeret en sådan knap. Når de har klikket på den, har du fanget brugerne, og kan derfra skrive ud på deres væg, med gode tilbud eller informationer som interesserer dem. 

Her finder du RiverOnlines "synes godt om" side  

Updateringer er vigtige

Det er vigtig at opdatere facebook siden jævnligt, med gode tilbud eller informationer. Det du skriver, skal have interesse for brugeren, har det ikke det, mister du dem på sigt. Det er derfor vigtigt kun at opdatere med vigtige og informationsberigende indhold, som kommer brugren til gavn. På den måde bibeholder du dem som kunder, og minder dem om, hvor god en forretning du har.

Opdater på de rigtige tidspunkter

Du skal ikke komme med opdateringer for ofte, gør man det, bliver opdateringerne automatisk ligegyldige, hvilket gør, at brugerne på sigt bliver træt af det. En god retningslinje er, at opdatere en gang om ugen eller hver 14 dag med gode indholdsrige opdateringer. Det er også vigtigt, at tænke over, hvilke tidspunkter du opdaterer din Facebook "synes godt om" side. De brugere som synes godt om din side, ser nemlig ikke dine opdateringer, hvis de ikke er online. Derfor skal du opdatere, mens de er online. Hvilket ofte er mellem 16 og 18 og igen mellem 20 og 21. 

Vi tilbyder både opsætning og vedligeholdelse af din Profil

FÅ EN GRATIS 360°ANALYSE

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Ugyldig indtastning
 4. Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Få en AdWords Analyse
  Ugyldig indtastning
 6. Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

HVAD ER EN 360°ANALYSE?

Se hvad en 360 analyse er, og hvorfor du skal få den lavet.

Læs mere om 360 Analysen

River Online Marketing

FØLG OS PÅ FACEBOOK

HER HOLDER VI TIL?