Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Tekster til Facebook opslag og annoncer

Har du svært ved at være kreativ og lave opslag, der får dine fans til at reagere, så kan vi også hjælpe dig med teksterne til dine Facebook opslag og annoncer.
Det kan måske virke lidt skævt at få andre til at være social på din virksomheds vegne, men det er det nu ikke på denne måde. 

Inhouse outsourcing

Når vi arbejder sammen med vores kunder, betragter vi os som en ”intern afdeling”. Gennem solid kommunikation og samarbejde ”smelter vi sammen med” din virksomhed og den identitet I har på de sociale medier. Du må gerne betragte os som dine kolleger. Vi kæmper jo for dine mål.

Vi kan fortælle din historie

Du kan med fordel overveje at tænke i storytelling i din markedsføring. Så har du en rød tråd i dine budskaber, som med tiden skaber den genkendelighed der skal til, for at kunne kalde sig et brand.

På den måde kan du skabe en loyal skare af følgere, der ikke blot taler om dine produkter, men som også er fortalere for dig.
Du behøver dog ikke gå storytelling-vejen. Hvis bare vi kender dig og dine målgrupper, kan vi forme dit budskab, så vi rammer rigtigt hos modtagerne, og skaber engagement og større synlighed.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Ugyldig indtastning
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Ugyldig indtastning
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                                  

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987