Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Firmafotografering.dk / Google Street View & Foto


Vi hjælper jer med at blive set i søgninger med Google Street View.
Gør jeres Google+fortegnelse komplet og inviter kunderne interaktivt indenfor 24/7.

Vi er specielt certificerede af Google til at programmere til Street View. Herudover tilbyder vi flere 360º produkter der kan give jeres kunder det store overblik, herunder dronefotografering. Vi fotograferer i hele landet - intet er for stort intet for småt.

Kundernes vurdering af Firmafotografering.dk

Vurder firma
     

 •      
  Lars Ulrik, Vejle Kommune
  Vi havde en meget speciel opgave hvor vi havde en ide om hvordan opstillingen skulle være. Vi kunne ikke finde noget der lignede, men sendte 20 billedere der hver især havde lidt af det vi ønskede. Jesper fomåde at tage det hele og fange det i det billede vi ønskede. Der er ingen tvivl om at Jespers evne til at kommunikerer med "modellerne" gav de ønskede deteljer.
 •      
  Patina
  Jesper har en god forståelse, i forhold til ens ønsker ang. hjemmeside, billeder, opsætning osv. Derudover sørger han for at ændringerne sker hurtigt
 •      
  Lars Ulrik
  Vi havde en meget speciel opgave hvor vi havde en ide om hvordan opstillingen skulle være. Vi kunne ikke finde noget der lignede, men sendte 20 billeder der hver især havde lidt af det vi ønskede. Jesper formåede at tage det hele og fange det i præcis det billede vi ønskede. Der er ingen tvivl om at Jespers evne til at kommunikere med "modellerne" gav de ønskede detaljer.
 •      
  Armin Kavousi, Executive Advisor, Delicious ApS
  Et utroligt behageligt, professionelt og punktligt samarbejde med Jesper. En stor anbefaling herfra.
 •      
  Søren Stokund, adm. direktør at Flying Superkids
  Det var en super professionel og dygtig fotograf, som gik i detaljen for at opnå det allerbedste resultat. Det endte med nogle fantastiske panoramafotos, som er meget brugbare i Flying Superkids fremtidige markedsføring.
  En klar anbefaling og 5 stjerner herfra!
 •      
  Mads O Lindquist, Restaurant Ambassaden Fanø
  Top professionelt hele vejen igennem, lige fra præsentation af produktet til færdigt resultat. Ydermere hjælp til at få langt ind på div. medier. Sjældent oplevet sådan en service!
 •      
  Sigurd Mathiasen, Energinet
  Jesper er professionel, effektiv og en fornøjelse at arbejde sammen med.
  Jesper var hurtig til at svare på henvendelser, og løste den opgave jeg havde brug for både hurtigt og godt.
  Jeg er ovenud tilfreds med samarbejdet med Jesper, og kan varmt anbefale ham som partner i en given opgave.
 •      
  Betina Nielsen, Chief Marketing Officer NNON.dk
  Kort sagt...Professionel, effektiv, konstruktiv. Det er en fornøjelse.
 •      
  Claus Børgesen
  Jesper har en god forståelse, i forhold til ens ønsker ang. hjemmesider, billeder opsætning osv. Derudover sørger han for at ændringerne sker hurtigt. Claus fra Patina
 •      
  Mette Karlsberg Shiran
  Super flot resultat.Vi havde Jesper til at lave panorama Street View af vores klinik til vores hjemmeside og firmaportrætter og vi er utrolig glade for resultatet.Vi kan varmt anbefale Jesper til opgaven
 •      
  Mark Houmann
  Vi har her hos SPAcenteret brugt Firma fotografering til at få lavet Google Street View i begge vores afdelinger både i Kolding og Slagelse.
  Jesper Frehr er meget professionel, og har været en god samarbejdspartner i hele forløbet. Vi er rigtig glade for at vi er blevet synlige på nettet på en helt ny måde, og kan på det varmeste anbefale Firma fotografering.
 •      
  Christian Matthiessen
  Meget professionel tilgang til opgaven, og yderst tilfredsstillende resultat. Flotte fotografier af vores butik både inde og ude, og Google Business View panoramaerne er i utrolig god kvalitet. Anbefalelsesværdig.
 •      
  Kim Christiansen
  Dygtig fotograf med øje for det rette
  og super sympatisk kan varmt anbefales og gerne igen
 •      
  Martin Pedersen, Ocean Adventures
  En samarbejdspartner der kan anbefales...
 •      
  Susanne Bove
  Super god og hjælpsom fotograf.
  Service er i top :)
 •      
  Stefan Skjerning
  Vi har i Kristkirken i Kolding haft stort udbytte af Jespers flotte street views og fotos samt implementering af disse på vores kommende hjemmeside. Jesper er en meget hjælpsom person at arbejde sammen med.
  På vegne af Kristkirkens Kommunikationsudvalg
  Stefan Skjerning
 •      
  Kim Lange Hansen
  Jesper er altid klar på at finde løsninger, og løser opgaverne hurtigt effektivt og til en rimelig pris. Jeg har brugt ham til 360 graders fotografering i KLH Erhverv - Din betroede ejendomsrådgiver, og har været tilfreds hver gang.
Referencer

                                                    FMP Badge whitesmall

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987