Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Er du på hjemmebane i Google Ads?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, har vi den helt perfekte position på banen til dig. Vi søger nemlig en Google Ads specialist der ved hvad vi snakker om, hvis vi siger CTR, ROAS eller CPC. Du elsker at følge med i ALT nyt inden for Google Ads, og har det bedst, når du er 100 % inde i alle de nyeste Google Ads tips og tricks.

Du trives med at have direkte kundekontakt, og kampen er først vundet, når kunderne er glade fordi dine resultater overstiger deres forventninger.

Du kommer til at sidde med dine egne Google Ads kunder, og samtidig er du med på holdet af dygtige og engagerede River Online specialister, som du kan sparre. 

Du har solid erfaring med Google Ads fra bureau eller lignende, og samtidig er du hjemmevant med at have daglig kundekontakt.

Stillingen er på vores kontor i Aalborg, Odense eller Kolding.

Lidt om alt det gode hos os!

Som specialist hos os vil du få ansvar for både små og store brands i Danmark, og i samarbejde med dem udforme deres Google Ads annoncering. Du vil få et stort ansvar og medfølgende frihed, så det er vigtigt, at du er passioneret omkring Google Ads og hele tiden ønsker at blive klogere og dygtigere. Du kommer til at indgå i et team med stor faglig viden, hvor du kan lære meget mere samt lære fra dig. 

 

For os er det vigtigt at have det sjovt når vi er på arbejde – der skal være tid til bordfodbold, et Youtube klip eller til at fejre en af vores succeser med kage. Vi er samtidig seriøse og tager vores arbejde og ansvar over for kunderne seriøst, da vi har meget høje målsætninger for os selv og vores kunder. Derfor arbejder vi altid med fokus på at levere høj kvalitet og god service.

Lidt mere af alt det gode: Vi har frisør- og massageordning , god kaffe, frugt, fredagsslik og naturligvis frokostordning.
Vi er årligt på en tur til fx Schladming hvor skibakkerne besøges, til varme himmelstrøg for at lave reklamefilm eller Dublin for at opleve Facebook og Google helt tæt på. 

Tænker du: Hmm… det lyder fedt. Hvad gør jeg så nu?

Lyder det hele som det helt rette for dig, sender du dit CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe på 80 600 400 og spørge HR-chef Anne Egsgaard.

Vi glæder os til at møde dig!

fb post

Referencer

               FMP Badge whitesmall    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987