online marketing by River Online

Annoncering på Google

Annoncering på google er i dag den mest effektive måde at få nye kunder. Du kan bruge google annoncering til alt markedsføring, og det bedste er at du kan spore alt dit markedsføring på google. Derfor ved du også nøjagtig hvor meget du tjener på dine markedsføringkroner.

Annoncering kan gøres på flere måder

Der findes to måder hvorpå du kan få kunder gennem Google. Den ene måde er Google AdWords, denne metode fungerer med det samme og giver kunder i løbet af meget kort tid. Til gengæld koster det pr. klik du får, dv.s at du betaler for hver enkel evt. kunde der lander på dit websted. Derfor kan det være en dyr løsning at bruge Google Adwords. Hvis Google AdWords er sat rigtigt op og bliver sporet, ved du dog med sikkerhed at du tjener penge på Google AdWords. 
Du kan læse mere om google adwords her.

Den anden måde er søgemaskineoptimering, det er en anden måde at lave annoncering på Google. Det vil sige at man tilpasser webstedet til Googles algoritmer, så det bliver bedre placeret på de organiske placeringer (gratis placeringer). Det er klart det bedste og billigste at få lavet søgemaskineoptimering, så opnår man nemlig mange placeringer på Google som ikke koster noget når folk klikker på dem. Til gengæld tager det lang tid at bygge op, men med den rette strategi tjener man hurtigt sin indvestering ind igen.
Du kan læse mere om søgemaskineoptimering her.

Brug for hjælp til Google annoncer?

Vi vil gerne hjælpe dig med øget synlighed i søgemaskinerne, det eneste du skal gøre, er at tage kontakt til os, så aftaler vi et møde hvor vi sammen  laver en fælles strategi for din markedsføring på Google.

Kontakt River Online her.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Ugyldig indtastning
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Ugyldig indtastning
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

   Læs mere om 360 Analysen her