Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online
header 2

Google forkæler - Betal pr. Salg i Shopping Resultaterne

 

 

Det er ikke lang tid siden, at vi skrev om den sensationelle nyhed om muligheden for at  betale pr. konvertering på displaynetværket. Nu løfter Google sløret for deres nyeste tiltag: Google Shopping unificeres som central handelsplatform, kaldet ”Google Express”.

Tager kampen op mod Amazon

Amazon har stor succes, og det har Google lagt mærke til. Over længere tid har Google arbejdet på at virksomheder skal forbedre de data der sendes i Shopping feeds, samt stillet krav til f.eks. SSL i indkøbskurven. Den endelige kulmination er Googles nye shopping platform, som rykker kurven ud i søgningen fremfor inde på annoncørens hjemmeside.

Google lægger massivt fokus på ”voice search” som er meget populært i udlandet – hvor de bl.a. fortæller, at det bl.a. vil være muligt at bestille varer med deres enhed ”Google Home”.

Betal pr. Salg

Spændende ved Google Express, er afregningsmodellen som Google kalder for ”pay-per-sale” model, hvor du som virksomhed kun betaler pr. salg der forekommer. Google melder ikke umildbart hvor stor en bid af kagen de ønsker, men de har til vane for at lade det være op til kunderne selv, så det kunne sagtens tænkes at dem som tilbyder en ”større” avance til Google bliver fremhævet mere. Det vides ej heller ikke, om det er en fast pris. pr. salg eller en %-sats af det samlede køb. Vi forestiller os dog, at modelafregningen tager inspiration fra allerede etablerede markedsløsninger.

Shopping Actions bliver vist i de sponsorerede Google Shopping resultater med et lille ”Express” symbol under produktet:

2

Danmark må vente lidt endnu..

Hvis man er interesseret i Google Express, så kan man skrive sig op som ”interesseret” på dette link: https://www.google.com/retail/shoppingactions/ dog informerer Google, at programmet lige nu kun er tilgængeligt i USA. Men vi kan vel godt vise, at vi er interesseret her i Danmark?

Følg med i udviklingen

Hos River Online følger vi skarpt med i udviklingen og nyhederne fra Google. Følg vores Facebookside og hold øje med vores blog, så sørger vi for at holde dig opdateret på de nyeste AdWords, SEO og Facebook tiltag.

Du kan læse mere om Google Express på Googles eget blogindlæg om emnet:

https://www.blog.google/products/ads/shopping-actions/

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                                  

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987