Skip to main content
SEO

Google Penguin 2.0 er rullet ud!

Af maj 23, 2013februar 17th, 2022No Comments

Planen med deres nye opdatering var at slå hårdere ned på sider, som havde brugt for meget link spam, dvs. sider som kun er bygget op på linkbuilding. Hos RiverOnline arbejder vi meget med god content og realistiske links, og derfor ser vi nu mange fremgange på vores kunder.

Se nogle eksempler fra dønningerne efter Penguin 2.0

Langt de fleste af vores kunder har oplevet gode resultater under krisen. Faktisk er der endda nogle af vores kunder som ligefrem har oplevet et kæmpe fremryk netop pga. krisen. Ligeledes har en række af vores kunder lagt en ekstra indsats hos os i krisen, hvilket har resulteret i endnu bedre resultater end forventet. Her er et lille uddrag af resultaterne på vores kunder, som både på godt og ondt har været i særlig fokus henover april måned, sammenlignet med sidste år:

Behold den gode stil fremover

Skal du have lavet seo eller overvejer du at købe linkbuilding af firmaer, så er det vigtigt at spørge ind til hvilken type links de laver, alt i alt kan man sige at den nye opdatering samt den tidligere, kan skade dit website, hvis man køber de forkerte links.

Har du spørgsmål til SEO eller Linkbuilding, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse