Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online
it rekruttering

Vores headhunter giver dig succes

Det er ikke nemt at finde rigtige medarbejder første gang, men med den rette it headhunter er der gode chancer for succes. Skal du bruge en ny medarbejder til online marketing, webudvikling eller andre fag indenfor online branchen?

Kontakt os for at høre mere på 80 600 400, eller læs mere herunder.

Det kræver de helt rigtige kompetencer at headhunte, en rigtig dygtig og engegeret medarbejder, men udbyttet af at finde den helt rigtige er også stort. Derfor mener vi også at man burde bruge headhunting hver gang, man skal ansætte nye folk, ligesom vi selv gør. Du sparer rigtig mange penge på at finde den rigtige fra starten og vi ser desværre meget ofte, at mange ikke finder den rigtige, da man ikke selv har de rigtige kompetencer til at lave ordentlig og god search.

Vi lever af at finde de bedste folk

Hos River Online har vi mange års erfaring i headhunting af online personale til SEO, SEM, SoMe, webudvikling mm. Vi har igennem mange år selv headhuntet alle vores ansatte, og nu hjælper vi også kunder med at finde den rette til stillingen som f.eks. webmarketing manager, webshop ansvarlig, webansvarlig, webudvikler osv.

Vi klarer alt fra search til samtaler

Vores headhunter klarer alle opgaver indenfor - search, screening, tests, samtaler, referencer, kommunikation med kandidater osv. Vi indkalder dig først, når vi mener, vi har den rette kandidat til opgaven. Du kan også vælge at være med under hele processen, det er helt op til dig.

Vores headhunting er unik

Når man skal overbevise den rette medarbejder om at skifte job, kræver det en helt speciel teknik, og det kræver en overbevisende samtale, så kandidaten ikke afviser jobbet med det samme. Det sværeste ved at headhunte online medarbejdere er, at de ofte har det rigtig godt der hvor de er, og derfor skal vi give dem gode incitamenter til at skifte.
Vores teknik har fundet og ansat mange online nørder, og vi kan helt sikkert også finde den helt rigtige til din forretning.

headhunter

Du kender det fra hussalg

Når du sælger dit hus, har du som regel en mægler på. Det er ikke kun fordi, at huset skal sættes til salg, men også fordi man har brug for en mægler, når man skal have to parter til at enes. Som mægler kræver det, at man har forståelse for begge partner, og det er her, vi kan gøre den største forskel efter search-fasen. Vi kan nemlig sørge for, at handlen gennemføres, og du får den bedste medarbejder til at løse opgaven.

Hør mere om vores koncept indenfor headhunting - ring på 80 600 400

Referencer