Analyse af din Hjemmeside

Hos RiverOnline ønsker vi at yde den bedste service. Derfor laver vi en gratis hjemmeside analyse af dit websted. En website analyse kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor du skal sætte ind. Når vi analyserer din hjemmeside går vi i detaljer, samtidig med at du får et simpelt overblik over hvordan din side performer på SEO, Google Ads og på Facebook.

SEO overblik

Når vi laver analysen for dig, får du et detaljeret overblik over hvilke URL (sider) du har placeringer på, og samtidig kigger vi på hvilke søgeord du har, og hvordan hver enkelt side er optimeret. Denne del er til de mere nørdede, men Stamanalysen giver et godt og solidt overblik over alle dine søgeord, som har placeringer på Google.

 

Dit website skal være 100% optimeret

For at få flest mulig kunder via din hjemmeside, kræver det, at din hjemmeside er så godt optimeret som overhovedet muligt. Ved blot at hæve en konvertering fra 1% til 2% kan du fordoble antallet af dine henvendelser og dermed dine kunder. Konverteringsoptimering sker ikke kun ved ændring på din hjemmeside, faktisk er indgående trafik den største optimeringsmulighed i forhold til at hæve konverteringen. Vores erfaring er at vi i de fleste tilfælde kan hæve konverteringsraten af en hjemmeside med 100% ved at sørge for at få den rigtige trafik ind, samtidig med at vi arbejder med konverteringsoptimering af selve siden.

Effektiv hjemmeside analyse – ja tak!

En hjemmeside er aldrig perfekt!

Sådan ser det måske ud, når du lige klikker ind på den. Men en hjemmeside bør faktisk hele tiden opdateres, så den rammer 100 %, i forhold til det vi kalder for konverteringsoptimering. Det inkluderer flere parametre, og det gør det til løbende arbejde at vedligeholde en hjemmeside. Med en hjemmesideanalyse fra vores eksperter får du svar på, hvor effektiv din hjemmeside er på alle områder!

Analyse af hjemmeside fra vores eksperthold

Vores eksperthold står altid klar til at analysere din hjemmeside. De kigger nærmere på alle parametre og forholder sig til dem. Hjemmesiden skal fungere optimalt, være opdateret på SEO og performe effektivt i forhold til både Google Ads og Facebook. Indgående trafik er nemlig også med til at effektivisere din hjemmeside. I analysen giver vi dig blandt et SEO overblik, der viser dig, hvilke URL (sider) din hjemmeside er præsenteret på og gennem hvilke søgeord.

Brug analyse af webshop til at optimere med

Driver du en online webshop? Så er det måske endnu vigtigere at få foretaget en hjemmeside analyse. Det kan være små ting, der gør, at du mister konverteringer på din side. Måske mangler du links til siden? Og det kan være, at du ligger for lavt i Googles placeringer?

Vi tilbyder altid at lave din hjemmeside analyse tilpasset din branche, så du får det mest realistiske overblik over, hvordan din hjemmeside kan optimeres. Vælger du os som samarbejdspartner, sender vi dig også altid en månedlig rapport. I denne kan du få overblik over, hvordan vi har optimeret din hjemmeside eller webshop.

Rapportering og løbende arbejde

Når du får din analyse kan du hvis du ønsker det, vælge os som samarbejdespartner, det er selvfølgelig helt op til dig. Hvis du er kunde hos River Online får du hver måned en rapport over det vi laver for dig, men du får også et login til vores kundecenter hvor du kan se alt hvad vi laver for dig. Du kan se dine placeringer på Google dag for dag, samt en arbejdslog af de ting vi laver for dig. Du kan kort sagt følge med i alt arbejdet 24/7 365 dage om året.

Lad RiverOnline analysere din hjemmeside

Når vi analyserer din hjemmeside, finder vi frem til, hvilke parametre der skal laves bedre, for at få flere henvendelser eller mere salg. I vores gratis analyse modtager du et log ind, hvor du kan se alt fra links til dit websted, samt placeringer på Google. Herudover kommer vi med anbefalinger, til forbedringer på din hjemmeside, som kan forhøje din konvertering.

Få en 360°-analyse, og få lagt en klar digital vækststrategi for din virksomhed

Vi laver en klar digital vækststrategi til din virksomhed ud fra en indledende 360°-analyse af jeres nuværende digitale udgangspunkt. Begge dele er naturligvis ganske uforpligtende. Vi står til rådighed til at gennemgå strategien sammen efterfølgende.