Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online
it rekruttering

HR & Development

Hos River Online ønsker vi at hjælpe vores kunder med vækst, uanset omkostningerne. Vi ønsker frem for alt vækst til vores kunder. Vi tilbyder derfor både HR og Development.

Human Resource

Hos River Online ser vi ret anderledes på tingene. Vi ønsker at revolutionere branchen, og gør derfor alt, hvad vi kan, for at hjælpe vores kunder. En af de ting er blandt andet, at vi hjælper vores kunder med at finde personale til at erstatte en stor del af vores arbejde som konsulenter.

Vi har fokus på at hjælpe vores kunder med vækst, og vi mener, at det mange gange kan betale sig at ansætte egne folk, men det kræver, at man finder de helt rigtige, for ellers koster det mere, end man får ud af det. Forkerte ansættelser kan koste mange hundrede tusinde på bundlinjen.

De fleste af vores kollegaer i branchen ville aldrig hjælpe deres kunder med at finde nye ansatte, som skal erstatte en stor del af online marketing konsulenternes arbejde.

Men det ser vi ikke som en ulempe. Tværtimod ser vi det som en styrkelse af samarbejdet, og en øget indtjening hos vores kunder er succes for os.

Læs mere om vores HR afdeling her

Rekruttering via jobannoncer

Vi hjælper dig med at finde de rigtige folk via jobopslag, ligesom vi skriver jobopslaget og kører hele processen for dig i forhold til udvælgelse, afslag, samtaler, tests og meget mere.
Rekruttering foregår primært via jobopslag og indgående ansøgninger.

Læs mere om rekruttering her

Headhunting via search

Vi hjælper dig med at finde den rigtige medarbejder via headhunting, dvs. at vi søger i markedet efter den bedst egnede medarbejder til dig. Headhuntede medarbejdere er ofte i arbejde, og ønsker du den absolut bedste medarbejder, er headhunting altid det rigtige sted at starte.

Læs mere om headhunting her

Online Business Development

Vi stiller vores indehavere, partnere, headhuntere, CEOs m.m. til rådighed for vores kunder, hvilket betyder, at der kan trækkes på viden, som er helt unik indenfor online marketing.

Vi hjælper med udvikling af online forretninger, som går ud over online marketing. Hvornår skal du ansætte? Hvornår skal du åbne en fysisk butik? Hvornår skal du fyre? Hvordan kan du optimere?
Spørgsmålene er mange, når man driver en forretning, og din revisor har sjældent de kompetencer, som du skal bruge til at udvikle din forretning. Her kommer vores development team ind i billedet.

Vi har et team stående klar til at hjælpe dig, og vores OBD Team er de skarpeste indenfor business development hos River Online, hvilket betyder, at de kan assistere dig inden for flere forskellige beslutningstyper.

Læs mere om Online Business Development (OBD) her

FÅ ET TILBUD PÅ HEADHUNTING

 1. Ugyldig indtastning
 2. Ugyldig indtastning
 3. OPGAVE 1:

  Tekst til www.golfexperten.dk/brand/ecco
  Søgeord som skal indgå =
  ecco golf sko (2 gange)
  ecco golfsko (1 gang)
  ecco golfudstyr (1 gang)

  0

  Ugyldig indtastning
  Denne opgave skal være 2200 tegn.
 4. OPGAVE 2:

  Tekst til www.skj-advokat.dk/erstatningsret/personskadeerstatning
  Søgeord som skal indgå =
  personskade advokat (1 gang)
  arbejdsskadeerstatning (1 gang)
  erstatningsansvarsloven (2 gange)
  personskade definition (1 gang)

  0

  Ugyldig indtastning
  Denne opgave skal være 2200 tegn.

DET KAN VI GØRE FOR DIG

 • UDFÆRDIGE JOBOPSLAG SOM VIRKER

 • SORTERE ANSØGNINGER

 • FINDE DE BEDSTE VED SEARCH

 • KØRE UDVÆLGELSESPROCES

 • HOLDE PROFESSIONELLE SAMTALER

 • PERSONLIGHEDS- OG FÆRDIGHEDSTESTE

 • FORHANDLE LØN OG VILKÅR
Referencer