Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online
it rekruttering

Human ressources (HR)

Hos River Online går vi skridtet videre for vores kunder, og hjælper med at finde de helt rigtige folk til stillinger indenfor online marketing. Vi gør det, fordi vi ønsker vores kunder det bedste, og kun ved at have de bedste folk, kan vores kunder nå deres mål og få succes.

Vi har set mange dårlige ansættelser

Det er udfordrende at ansætte online marketing folk, hvis ikke man selv har indgående kendskab til online mediet. Vi har desværre alt for mange gange set, at vores kunder selv ansætter personale til online marketing stillinger, uden at vide nok om det. Og det går ofte galt. Man skal vide hvem man ansætter, og man skal kunne screene dem rigtigt, for at finde den helt rigtige til stillingen.

Langt de fleste ansætter en person til online marketing opgaver på fuldtid, hvis man allerede har store udgifter til et bureau. Men det er vigtigt, at man forstår, at det er to forskellige ting, og at en person ikke kan det samme som 3 specialister. Man skal derfor ikke ansætte for at spare, men for at vækste. For ved at ansætte en, kan man sammen med sit bureau nå meget længere, og nå meget mere med de rigtige folk.

Vi ved om nogen, hvordan man finder ”den rigtige”

Hos River Online har vi nogle af landets skarpeste specialister, med helt specielle kompetencer indenfor et bestemt felt, det er det som definerer dem som specialister. Vi har igennem mange år fundet frem til den bedste formel for at ansætte de bedste folk, og den vil vi gerne dele med vores kunder.


Lad vores HR team finde ”den rigtige”

Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige medarbejder, som gør, at din forretning vækster, og får tilført de kompetencer, som du har brug for.
Vores HR team har mange års erfaring med rekruttering og headhunting af online marketing medarbejdere, og ved lige nøjagtig hvad de skal kigge efter under udvælgelsen.


Med rekruttering lader vi medarbejderen finde dig

Når vi laver rekruttering for dig, udfærdiger vi jobannoncer som er spændende og giver medarbejderen incitament til at søge stillingen hos dig. Vi kører en fravalgsproces hvor vi sorterer i emnerne for at finde de bedste udfra de ansøgninger som er kommet ind. De bedste går videre til samtaler, i de samtaler sorterer vi videre og finder frem til de bedste. Vi har som regel altid 3 samtaler inden vi har fundet frem til den rette.

HR

Læs mere om rekruttering

 


Med headhunting finder vi medarbejderen

Når vi laver headhunting, søger vi gennem netværk, og videre ud via de personer som vi kommer i dialog med. Her finder vi potentielle kandidater som er interesseret i stillingen. Det første møde vi tager med kandidaten er ofte et stille og roligt møde, hvor ingen føler sig forpligtet. Herefter går vi videre til de "rigtige" jobsamtaler, hvor vi kører udvælgelsesproces, for at finde frem til de bedste kandidater og din nye medarbejder.

human ressources

Læs mere om hvordan vores headhunter gør

 


Forskellen mellem rekruttering og headhunting

Der er stor forskel mellem rekruttering og headhunting. Rekruttering betyder at vi via opmærksomhed og markedsføring får kandidater til at søge en stilling. Det er ofte den billigste løsning både i form af tiden vi skal bruge, men også i forhold til, hvad du i sidste ende, kommer til at betale for medarbejderen. Med headhunting søger vi (searcher) blandt kandidater som er i job, det tager forholdsvis lang tid, men det er også her, vi ofte finder de absolut bedste kandidater.

Vi ved om nogen, hvordan man finder de bedste. Udfyld formularen og hør mere.

FÅ ET TILBUD PÅ HEADHUNTING

 1. Ugyldig indtastning
 2. Ugyldig indtastning
 3. OPGAVE 1:

  Tekst til www.golfexperten.dk/brand/ecco
  Søgeord som skal indgå =
  ecco golf sko (2 gange)
  ecco golfsko (1 gang)
  ecco golfudstyr (1 gang)

  0

  Ugyldig indtastning
  Denne opgave skal være 2200 tegn.
 4. OPGAVE 2:

  Tekst til www.skj-advokat.dk/erstatningsret/personskadeerstatning
  Søgeord som skal indgå =
  personskade advokat (1 gang)
  arbejdsskadeerstatning (1 gang)
  erstatningsansvarsloven (2 gange)
  personskade definition (1 gang)

  0

  Ugyldig indtastning
  Denne opgave skal være 2200 tegn.

DET KAN VI GØRE FOR DIG

 • UDFÆRDIGE JOBOPSLAG SOM VIRKER

 • SORTERE ANSØGNINGER

 • FINDE DE BEDSTE VED SEARCH

 • KØRE UDVÆLGELSESPROCES

 • HOLDE PROFESSIONELLE SAMTALER

 • PERSONLIGHEDS- OG FÆRDIGHEDSTESTE

 • FORHANDLE LØN OG VILKÅR
Referencer

                                                                  

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987