Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online
job tekstforfatter

Job som tekstforfatter

Vi søger lige nu tekstforfattere til forskellige opgaver. Jobbet som tekstforfatter er på deltid eller som freelance. Du sidder hjemmefra og arbejder. Arbejdet er kommisionsbaseret, hvilket vil sige, at du får et beløb for hver tekst du skriver. 

Vi skal ikke bruge dit CV

Vi skal ikke bruge dit CV eller en ansøgning. I stedet vil vi bede dig om at skrive 2 prøvetekster, som vi kontrollerer for stavefejl, kommafejl og ordlyd. Teksterne bliver ikke offentliggjort, og er kun beregnet til test.

Du kan få adgang til to typer tekster. Onpage tekster som er til vores kunders hjemmesider og tekster til blogindlæg. I onpage teksterne skal du være rigtig skarp og god til at finde den rigtige ordlyd, som passer til kundens side, og gerne bedre end de tekster som kunden har i forvejen. Teksterne skal være fejlfri, dvs. at der ikke må være stavefejl og forkerte informationer om kunden. Teksterne til blogindlæg er tekster som bliver postet på forskellige blogs, som vi har adgang til. Her må der være 1-2 stavefejl pr. tekst.

Hvis du bliver ansat, får du en guide, så du kan se, hvordan teksterne skal skrives.

Først skal vi bede dig om at lave nedenstående opgave

Søgeordene skal med i opgaven som de står, også selvom de ikke er sprogligt korrekte. Det gælder om at få ordene med, så de giver mest mening. Tjek om kunden er B2B eller B2C samt hvilken type kunde du skal skrive teksten til. Teksten skal skrives, så den er målrettet mod de besøgende du forventer hjemmesiden har. God research kommer altid forud for en god tekst.

Når du har skrevet opgaverne, trykker du på INDSEND OPGAVER, hvorefter vi modtager og gennemgår dem. Vi kontakter dig inden for 5 hverdage. Har du spørgsmål, kan du altid skrive til HR ansvarlig Anne Egsgaard på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dit navn og email

 1. Ugyldig indtastning
 2. Ugyldig indtastning
 3. OPGAVE 1:

  Tekst til www.golfexperten.dk/brand/ecco
  Søgeord som skal indgå =
  ecco golf sko (2 gange)
  ecco golfsko (1 gang)
  ecco golfudstyr (1 gang)

  0

  Ugyldig indtastning
  Denne opgave skal være 2200 tegn.
 4. OPGAVE 2:

  Tekst til www.skj-advokat.dk/erstatningsret/personskadeerstatning
  Søgeord som skal indgå =
  personskade advokat (1 gang)
  arbejdsskadeerstatning (1 gang)
  erstatningsansvarsloven (2 gange)
  personskade definition (1 gang)

  0

  Ugyldig indtastning
  Denne opgave skal være 2200 tegn.

Referencer

                                                    FMP Badge whitesmall

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987