Skip to main content

Hos River Online startede vi i 2017 en afdeling op i Hamburg. Det betyder at vi i dag servicerer over 100 kunder på det tyske marked. Vi har udelukkende tyske specialister ansat, og det giver os den ekstra viden om det tyske marked og adfærden syd for grænsen, at vi virkelig kan guide og hjælpe danske virksomheder som entrerer dette enorme marked.

En af de ting vi er stærke på er linkbuilding. Linkbuilding er i Tyskland nøjagtig lige så vigtig som vi kender det fra SEO i Danmark. Hos River Online kan vi rådgive dig til præcis hvordan du bør strukture din linkprofil, og sikre at alt fra ankertekster, over destinations url´er, til rette valg af søgeord, er tilpasset dine behov.

Holdningerne til linkbuilding er mange, men vores konklusion er kort og godt: Det virker stadig!

Tyske links

Vi har adgang til alt fra nicheprægede medier, til de største mediehuse i tyskland, og i samarbejde kan vi vurdere hvad der passer til din nuværende profil og ikke mindst dit budget.

Vores links fra eget netværk har en DR der svinger mellem 15 og 50, og koster mellem 400 kr. og 850 kr. på link inkl. Tekstforfatning.

Alle links er naturligvis do-follow, og har præcis den ankertekst vi sammen bliver enige om.

Udfylder du formularen herunder, vil du få udarbejdet en gratis analyse både af dit site’s SEO profil, den nuværende linkprofil, og få skræddersyet et tilbud på en løsningsmodel til dig.

Få en 360°-analyse, og få lagt en klar digital vækststrategi for din virksomhed

Vi laver en klar digital vækststrategi til din virksomhed ud fra en indledende 360°-analyse af jeres nuværende digitale udgangspunkt. Begge dele er naturligvis ganske uforpligtende. Vi står til rådighed til at gennemgå strategien sammen efterfølgende.

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse