Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

LinkedIn Ads


LinkedIn Ads er meget effektivt til dig, som har en virksomhed, der arbejder med B2B. Det er verdens største sociale forretningsnetværk, hvor brugerne er professionelle og ofte højtuddannede. Via LinkedIn annoncering kan du målrette dine annoncer til en bestemt målgruppe ud fra kriterier som funktion, branche, virksomhedsstørrelse, køn, alder, land m.v. LinkedIn annoncer er derfor effektive til at ramme lige nøjagtig de brugere, du ønsker at ramme med din annoncering på LinkedIn.


LinkedIn annoncering giver konverteringer


Vil du gerne have de rigtige konverteringer, så skal du lade os hjælpe dig med LinkedIn marketing. Vi hjælper dig hele vejen fra start til slut og sporer alle dine henvendelser, således vi sammen kan måle resultatet. Det er både muligt, at rette din markedsføring direkte mod din LinkedIn virksomhedsprofil eller mod din hjemmeside. Det ekstra smarte ved LinkedIn Ads er, at vi kan sætte en bruger på hver annonce, som derefter modtager leads direkte fra annonceringen til deres profil. Disse B2B leads måles og spores i LinkedIns marketingsværktøj.


Få hjælp til LinkedIn Marketing 


Ved at vælge River Online til at varetage din online marketing, så sikrer du dig maksimalt udbytte af dine kampagner. Vi styre uden om dyre klik, utilstrækkelige resultater og forkerte analyser. Vi har nemlig den nødvendige erfaring og ekspertise til, at få din annoncering til at give et godt afkast. Har du brug for at starte din LinkedIn markedsføring helt fra bunden, så hjælper vi selvfølgelig, også med det. Vi kan oprette en virksomhed på LinkedIn, styre din virksomhedsprofil på LinkedIn og meget mere. Kort sagt, vi fungerer som din LinkedIn guide, så du får det optimale ud af din profil.

Kontakt os allerede i dag på 80 600 400, eller udfyld formularen nedenfor for, at høre mere om LinkedIn Ads.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                    FMP Badge whitesmall

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987