Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online
marketing eksport

Marketing til eksportvirksomheder

River Online har siden dag 1 hjulpet store og små kunder i både ind- og udland med at blive mere synlige online, og gennem vores arbejde har vi sørget for at danske eksportvirksomheder har kunnet trænge igennem til deres kunder via synlighed i Googles søgeresultater.

Tilgang kan variere fra område til område

Vi har stor erfaring med, hvad der kræves for at ranke på side 1 i de forskellige lande, og indgående kendskab til, hvordan brugerne agerer online. Der kan nemlig være forskelle i vores tilgang til AdWords, SEO og sociale medier alt efter, hvilket land der arbejdes med. Det betyder også, at der ikke findes en facitliste, når det drejer sig om international marketing.

SEO & AdWords i  hele verden, er forskelligt

Hvad der virker glimrende i Danmark, kan godt virke i andre lande også, men det er ikke altid tilfældet. Det skyldes bl.a. ofte forskelle i søgemønstre og -fraser. I Holland er der f.eks. sket en udvikling de seneste år, der indebærer en 10% stigning i brugen af engelske fraser ved søgninger. Derfor kan det være en fordel at lave AdWords annoncer på både hollandsk og engelsk.

Her kan vi gøre en forskel for dig

Vores liste over lande, hvor vi har erfaring med marketing og eksportmarkedsføring udvikler sig konstant. Indtil videre indeholder listen følgende lande:
- Frankrig - Tyskland - Spanien - Italien - Rusland - Canada - USA - Norge - Sverige - Finland - Holland - England

Lande med grøn betyder at vi har egne ansatte. I lande med gul markering har vi tætte samarbejdspartnere, som vi stoler på.

Vi synliggør både B2B og B2C eksportvirksomheder

I mange lande samarbejder vi med dygtige og vidende partnere, som hjælper os med at skaffe jer den synlighed der skal til online for at få succes og penetrere markedet, uanset om I er i B2B eller B2C segmentet.

River Onlines tilgang til international optimering er datadrevet, og vi får bl.a. data fra Google, så vi altid har adgang til de absolut mest opdaterede trends og markedsanalyser.

Vil du vide mere? Så kontakt os med det samme. Vi glæder os til at indgå dialog med dig, og hjælpe dig med at nå dine markeder.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Ugyldig indtastning
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Ugyldig indtastning
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer