Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Vi søger en international marketingchef

Vi søger en international marketingschef som kan drive marketingsindsatsen for River Online Group, River Online GmbH, River Online ApS og flere andre af River Online Groups datterselskaber.

Kodeordene er blandt andet international marketing, growth hacking, SoMe, innovativ marketing, data og e-mail marketing.

Jobbet kort fortalt

Vi leder efter en marketingschef, der kan løfte vores marketingstrategier, idéer og eksekvering til et nyt niveau og samtidig effektmåle og optimere kampagner osv. Da det er en nyoprettet stilling, kommer du i høj grad til selv at definere stillingen med reference den administrerende direktør for River Online Group.  

Det er din opgave og dit ansvar at bidrage til at vækste River Online Groups datterselskaber, både i ind- og udland. Du vil primært arbejde sammen med direktørerne for de respektive selskaber, om at styrke branding af River Online, støtte salgsaktiviteterne og kortlægge kunderejsen. Du bliver en del af ledergruppen, hvor ambitioner, målsætninger og eksekvering fastlægges.

Du skal arbejde med marketingstrategi og implementere denne med support fra de enkelte selskaber og vores online marketing specialister. Du får en åben og spændende stilling, hvor du selv kan sætte dit præg. Du får dit eget budget og har adgang til både videoproduktion, SoMe, SEO og Google Ads specialister, samt sparring med den øvrige ledergruppe. Der vil ikke være direkte ledelsesansvar overfor medarbejdere, men der vil være mulighed for tæt samarbejde og assistance fra online marketing specialister og andre relevante aktører.

Succeskriteriet for stillingen er øget branding, international udrulning af kampagner og mere specifikt generering af leads i høj kvalitet i et omfang, hvor vores salgsafdeling hele tiden har noget at arbejde med. Leadgenereringen gøres via varierede, innovative og kreative marketingkampagner på flere kanaler og med tanke for, at River Online Groups virksomheder positioneres godt og differentieres fra vores konkurrenter.  

Stillingen er på vores kontor i Kolding, men der vil være mulighed for at kombinere med hjemmearbejde.

Har du disse kompetencer?

Du skal have erfaring fra en lignende stilling fra en international virksomhed. Det er også vigtigt, at du kan bevæge dig både på et strategisk marketingniveau, og samtidig synes det er vigtigt at kunne implementere, hvorfor hands-on erfaring med værktøjer og annoncering på sociale medier, som eksempelvist Facebook, Instagram og LinkedIn er vigtigt. Du skal kende til algoritmer og hvordan medierne performer i forhold til kørsel af kampagner, annoncegrupper og annoncer.

Desuden skal du have erfaring med at lave nyhedsbreve, da vi gerne vil arbejde endnu mere med nyhedsbreve. Du skal derfor regne med, at nyhedsbreve vil være en fast opgave.

Du skal vide hvordan Google Ads og SEO fungerer, men det er ikke et krav, at du selv kan lave det, da du kan få assistance fra vores Google Ads og SEO specialister. Du skal dog vide hvordan du læser data og følger op på tallene.

Hvis du er en kreativ growth hacker, så har du en klar fordel. Du kan via kreativitet og smarte hacks tiltrække nye kunder og positionere os på de markeder vi ønsker.

Lidt om dig

Du er kreativ anlagt og er god til at finde på de lidt skæve idéer. Du er en energisk type, tager ikke et nej for et nej og du drives af målbare resultater. Samtidig har du en stærk strategisk og forretningsmæssig forståelse, og evner at sætte dig i forskellige kundesegmenters sted.

Du har solid erfaring med leadgenerering fra en lignende stilling, hvor du har dokumenterbare gode resultater. Du har et godt kendskab til de produkter vi beskæftiger os med, og lyst til at lære meget mere. Generelt holder du dig godt opdateret med nye trends, værktøjer og metoder der kan være relevante at bruge i dit arbejde.

Din personlighed er udadvendt, du er glad og åben og elsker at være en del af et dynamisk og ungt team. Du kan godt lide at samarbejde med andre, men du arbejder også effektivt når du arbejder selvstændigt. Hurtig eksekvering er også et nøgleord for dig, og du er hurtig til at tilrette og optimere når du tester nye ting.

Du har erfaring som marketingchef med international rækkevidde, og du har en uddannelse indenfor marketing, kommunikation og medier, der giver dig en stærk værktøjskasse.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Du får nogle fantastiske kollegaer som virkelig brænder for deres kunder og arbejde. For os er det vigtigt at have det sjovt når vi er på arbejde – der skal være tid til FIFA, et Youtube klip eller til at fejre én af vores succeser med kage eller bobler. Vi tager samtidig vores arbejde og ansvar over for vores kunder meget seriøst, da vi har meget høje målsætninger for os selv og ikke mindst vores kunder. Derfor arbejder vi altid med fokus på at levere høj kvalitet og god service.

Lidt mere af alt det gode: Vi har frisør- og massageordning , god kaffe, fredagsslik og naturligvis frokostordning.

Vi tager jævnligt på ture til fx Schladming hvor skibakkerne besøges, til varme himmelstrøg for at lave reklamefilm eller til Dublin for at opleve Facebook og Google helt tæt på. 

Hvis du ikke kan vente med at lære os at kende, vil vi anbefale, at du tjekker denne side ud - https://www.riveronline.dk/Job og måske også denne https://www.riveronline.dk/om-river/reklamefilm.

 

Interesseret?

Hvis du synes stillingen matcher dine drømme og din profil, kan du sende dit CV til Anne Egsgaard via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Har du spørgsmål vedrørende stillingen kan du også benytte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kontakte administrerende direktør Pernille France på tlf.: 52 15 90 08.

 

Referencer

               FMP Badge whitesmall    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987